BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/02/Slik-gaar-det-med-toerrbulk-aksjene2

ajmo sada vidjet, tko će ovu ludnicu pravo komentirati..čitaj orkestar ima falše note-a ja ću sprimit da morem izvadit…znači pričekaj, dok ne vidiš što će dalje?
jedno zanimljivo viđenje:
https://www.americanbulls.com/SignalPage.aspx?lang=en&Ticker=DRYS
i drugo još zanimljivije:
https://www.americanbulls.com/SignalPage.aspx?lang=en&Ticker=DSX
inače, ostalima laala:

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

Capeovi +4.1%, 12.471$

😀👍✌👌👏🤞💥

p.s. Hm, hm još nije ni kineska Nova Godina, a već krenulo…….
[/quote]

Capeovi +5.9%, 13.208%

😀👍✌👌👏🤞💥

Hm hm ovi se ne šale
[/quote]

Capeovi +7.0 %, 14.136$

😀👍✌🤞👌👏💥

.da, da………da, da

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Još malo pa ode i kineska Nova, šta li će tek tada biti.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Rast više od 25% u 4 dana… brrr
Pa si ti dozvoli taj luksuz da nisi u dionicama brodara…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

Capeovi +4.1%, 12.471$

😀👍✌👌👏🤞💥

[/quote]

Capeovi +5.9%, 13.208%

😀👍✌👌👏🤞💥

Hm hm ovi se ne šale
[/quote]

Capeovi +7.0 %, 14.136$

😀👍✌🤞👌👏💥

.da, da………da, da
[/quote]

opet selektirano upravljanje informacijama s očitim ciljem stvaranja krivog dojma kod investitora. Koliko ono capeva ATPL ima u floti? Na ovo sam već više puta upozoravao i opet pobavljaš isti manipulativni obrazac. Budi konstruktivan i prenesi cijelu sliku, pogotovo onaj dio koji je relevantan za dionicu.

http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/02/Baltic-Dry-stiger-videre

Još malo pa ode i kineska Nova, šta li će tek tada biti.

počela je 9. veljače..kada će završiti?
“..The Baltic Dry index will rise 1.7 percent to 1.125 points on Friday, according to Bloomberg, according to TDN Direct.
Panamax falls 1.0 percent to 10.030, while Supramax is down 0.7 percent to 9.437.
Handysize also points downwards and is down 0.5 percent to 7.693.
grafikon izgleda loše…
https://www.investing.com/indices/baltic-dry

opet selektirano upravljanje informacijama s očitim ciljem stvaranja krivog dojma kod investitora. Koliko ono capeva ATPL ima u floti? Na ovo sam već više puta upozoravao i opet pobavljaš isti manipulativni obrazac. Budi konstruktivan i prenesi cijelu sliku, pogotovo onaj dio koji je relevantan za dionicu.
[/quote]

Moja isprika, pa da bih popravio dojam i da ne ispadne nekorektno niže navodim podatke i usporedbu prosjećnih vozarina u periodu od 03.01 do 09.02.2017 i 02.01. – 09.02.2018 godine

03.01 – 09.02.2017 prosj. vozarina po klasama: 02.01 – 09.02.2018 prosječna vozarina po klasama

Porast pr. vrijed. u %

Capeovi 8785,68 Capeovi 14.758,90 67,988%
Panamaxi 7594,90 Panamaxi 10.999,80 44,831%
Supramaxi 7545,11 Supramaxi 10.168,00 34,762%
Handysize 6361,00 Handysize 8.381,59 31,765%

Za one koj vole brojeve današnja vrijednost

Na dan 09.02.2017 Na dan 09.02.2017 Razlika u %

BDI 707 BDI 1129 + 59,688

Molim moderatora, da objavi ovaj post i forumske prijatelje da uvaže moju ispriku.

😀👍✌🤞👌👏💥

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Bome iako imam brodare poprilično u portfelju, moram priznati da nisam očekivao da će prije sredine veljače početi sa rastom, ali dobro, šta je tu je 🙂

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

Capeovi +4.1%, 12.471$

😀👍✌👌👏🤞💥

[/quote]

Capeovi +5.9%, 13.208%

😀👍✌👌👏🤞💥

Hm hm ovi se ne šale
[/quote]

Capeovi +7.0 %, 14.136$

😀👍✌🤞👌👏💥

.da, da………da, da
[/quote]

[/quote]

lega evo od mene kada objektivni ne moru biti objektivni
more bit da ih je strah,pristašili ih bankari jer uskori će pokucat na vrata i tražit 400 milja.
a brzo će proć godin dana i opet će tražit još 400 milja.
do tadi se moru veselit rastu vozarin za capeove.
more bit da će između 2 dokapa im uvalit esop da ni sve tako crno.
ni sve tako crno ako izdrže još 19 dani more bit da prođe drugi misec bez prodaje brodi.
to će bankari odlučit ka šta i sve drugo odlučivaju.
srića da je dobro vrime za prodaju brodiia da će imat najbolje izvišće na svitu koje neće imat ništa sa prodajom 3 broda u zadnjih godin dana.
😀
ni to puno ima ih još 8 komadi za prodati,a dobro je vrime za prodaju.
more bit da će i dividenda ako neće tribat šoldi za esop.

Baltic Dry-indeksen stiger fredag 1,7 prosent til 1.125 poeng, melder Bloomberg, ifølge TDN Direkt.
Panamax faller 1,0 prosent til 10.030, mens Supramax er ned 0,7 prosent til 9.437.

Handysize peker også nedover, og er ned 0,5 prosent til 7.693.

sretno svima na pučini,čujemo se posli 11.12.2018.

koliko ja vidim dragi želj/drvo, ovdje već duže vremena govoriš o bankama, esopu, vraćanju kredita, prodaji brodovlja(flote), propasti , ali još se ništa od toga ne događa. dapače, dionica je lijepo narasla, a tek se očekuje njen rast jer još domalo završava chinese n.y. ja bi te molio informaciju o tim bankama / valjda to nisu neke basne ) koje će doći kucati na vrata . pa nije atpl bez svojih zaštitara 🙂 šalim se, mislim ipak da si malo preuveličao cjelokupnu situaciju , a dubrovčani kao vlasnici već destljećima ove firme znat će prebroditi i ove financije , bilo je i puno težih momenata, znaš i sam.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close