BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Kukulele kejpovi rasturili danas, bit će uskokovića ovih dana 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

ne znam za vas , ali ovo danas je barem za mene fenomenalno za shopping .
čast drvu/željezu & co. , znam da to njima ne valja po ovim cijenama , ali meni danas kupovina .
jdpl especiall.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

+1.2% 1095
Cape +7%

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Hvala Mannu, još desetak dana do kineske NOve pa se zahuktavamo, ove razine će biti mokar san.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Složio bih se. Ovo je sve bilo za očekivati, pravi pokazatelj bit će stanje od ožujka pa nadalje.

Promjena trenda

https://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK/view/v1

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

nebi ja rika da ti zaboravljaš jer nisi se još zaboravija nejavit kada bdindex pada.
ja nisam zaboravija na koja sve pitanja nisi htia odgovorit a neka sam više puti ponovija i ne virujem da će to dobro završit sa atlanskom
jeli ti ni bilo dosti fejkića?
jeli ni već prošli tidan bdindex rastao 10% i bija je fejkić?
još 15 dani će padat.
ako si siguran da si dobro izabra ne triba ti navijat.
jeli imaš force napisat po koliko očekivaš da će uskori ići prvi dokap
bez koji bi bankari rasprodali brodi?

sretno svima na pučini,čujemo se posli 11.12.2018.

ne znam za vas , ali ovo danas je barem za mene fenomenalno za shopping .
čast drvu/željezu & co. , znam da to njima ne valja po ovim cijenama , ali meni danas kupovina .
jdpl especiall.

neka tebi tvog jdpl a ja san još kupija strane brodare a na naše nebi ni pomislija.
za godin dana moremo vidit ko je bolje izabra.
jdpl je u teškim problemima a atlanska u ozbiljnim problemima i zato mora u dokap.
more biti da će i druge godine morat da vrati bankarima ukupno 700 milja.
veliki su to šoldi a flota nikad manja.
more bit i ja očekivan da će za 15 dani vozarine rasti ali od toga će više
profitirat strani brodari koji su povećavali flotu a ne rašprodavali ka AP.
da sadi krenu vozarine jako resti strani brodari mogu kupovagt i naručivat novi brodi a šta će AP?
oni moraju dokapitalizirat da vrate šoldi bakarima i samo moru sanjat nove brodi.
more bit prije da će još koji prodat.
dok AP namiri bankare prije će krenit puno naruđbi za novi brodi i piši kući propalo ka prošli put kadi su 30 Musd platili otkazivanje brodi.
jeli ni bilo tako ?
ovi će dobri ciklus puno kraće trajat a AP ni sprimna da qa iskoristi.
more bit da slidi puno loše za AP.
lipo molim moderatora da ostavi ovi komentar
hvala lipa

sretno svima na pučini,čujemo se posli 11.12.2018.

Promjena trenda

https://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK/view/v1

Malo je pripomoglo i izvješće Scorpia. Posebno su lijepi grafovi na stranama 4 i 5. Obavezno pogledati!
http://www.scorpiobulkers.com/~/media/Files/S/Scorpio-Bulkers/Scorpio%20Bulkers%20Inc%20Supplemental%20Earnings%20Presentation%20Q4%202017.pdf

woodiron… ovi vani inače nemaju kredita i ne moraju namirivati banke : )))

uživaj lijepo u njima, i nek rastu oni vani i ovi naši, u svakom slučaju bolje nego da padaju

Umalo zaboravih,

Capeovi +7.1%, 11.984$

😀👍✌🤞👌👏💥

Capeovi +4.1%, 12.471$

😀👍✌👌👏🤞💥

p.s. Hm, hm još nije ni kineska Nova Godina, a već krenulo…….

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

New Report

Close