Haha, nije za plakat, u 20 dana se poništio rast od 4 mjesec, i još uvijek traje. Nadam se da okreće i da neće ispod 1000.
-4.7% 1164
-4.7% 1164
lega Mannu bi rika potop
lega ajmoopet bi rika potop iz dana u dan
u međuvrimenu je bija jedan fejkić da lega rakam podili rocknroll play liste za orkeštar.
sve mi se čini da ide onako kako san ja rika da će bit.
a e da ni bilo puno toga obrisano bi se moglo i pročitat nima veze.sami je lega brodolomac osta nasukan da dili
optimistične članke u koji se da pročitat da ni sve tako veselo ka šta se prikaziva.
ka šta san i rika da ću napravit ja san kupija strane brodare jedan dil i još ću kupit. sadi ću ih pratit i pisat na temi strani brodari pa koga interesira neka tamo komentira.
strani brodari daju puno više informacij svojim dioničari i nisu im bankari za vratom ka atlanskoj a o cini da ne govorim koliko su jeftiniji.
očekivam da će bdindex još padati i da će pasti ispod 1000 kako sam prije misec dana prognozira.
woodiron,
ništa u životu nije crno-bijelo.
Nije valjda da su se kupili dry bulk brodari, budući da gledaš krajnje pesimistično na taj sektor i navješćuješ isključivo crne dane.
22.12.2017. BPI 1395
17.01. 2018. BPI 1317
toliko o dramatićnom padu indexa. U periodu godine kada indexi dramatićno ciklicki padaju
Index je pao ćitavih 5.6%
I puno važnije na isti dan prosle godine
17.01.2017. BPI 1019
Znaći danas je BPI u + 29.24%
😀👍✌👌👏👏💥
Da padne na 700.onda bi pisali da je to ipak plus u odnosu na 2016. Priznaj palo je više nego što se planiralo.
Pa plus je i to dobar u odnosu na 2016.
A budući da su Ulpl, Jdpl i Tpng (svi osim Atpl) skoro na nižim razinama nego 2016. cijene su i više nego primamljive.
A tek kad krene ponovni rast vozarina, na nove najviše razine u x godina …
woodiron,
ništa u životu nije crno-bijelo.
Nije valjda da su se kupili dry bulk brodari, budući da gledaš krajnje pesimistično na taj sektor i navješćuješ isključivo crne dane.
kratkoročno gledam pesimitično jer je na BDindexu potop na potop jeli nije?
i dalje će se tako nastavit a to šta neki naši brodari rastu kada cili svit pada neka restu drago mi.meni su puno preskupi i vrime će pokazat ko je bija u pravu.
odlučija san i kupija malo za probu i još ću dosti više kada bdi index počne resti ali ne ka zadnji put fejkić.
sve je to labavo jer će brzo strani brodari počet punit orderbook ka da nima sutra.
i tribat će brzo bižat vanka da se glava spasi.
atlanska se još mora borit sa bankari i velikin dugovim,da je cina pala na 500 bi uzija nešto ovako ništa.
sada su strani brodari po statistici 10-20posti ispod 2017 vrha a atlanska je¸tadi bila na 480 a sadi je +40 posti.
ja san to zbrojia i dobija da je atlanska priko 50posti skupja i odlučija za strance.
i ne sekiran se jeli ima šoldi za kupit novi brodi oće li dokap oće li banke prodat brodi oće li esop ka šta je bija.
sritno i vami sa atlanskom,ja ću pratit pa ćemo usporidit i jer volim učit.
nadam se da ne zamirate jer san pisa kako mislim.
ja san pisa loše strane a ima i dobrih o kojima drugi pišu ali cina mi je daleko od one po kojoj bi kupija.
ja se ispričavam svima ako san nekoga uvridija i reagira kako nije tribalo.
puno je i obrisano i šta je tribalo ali more bit i šta ni tribalo.
za godin dani će vrime pokazat ko je bolje procinija ja san dosti toga obrisanog sprimija.
sritno svima koji su brodarima i koji će bit jer ni tako veselo ka šta se prikaziva.
ima tu jako puno problemi i šta bi moglo okrenut na kvasinu.
a sadi su brodari u velikim dugovima a neki brodari u jako velikim dugovima.
nima više hotela i šoldi na računiostali samo brodi koji su sve bankari stavili pod hipoteke.
ovo je nekim brodarima zadnja šansa da prežive i da im banke ne rasprodaju svi brodi.
ako kreni se brzo punit orderbok za 2019 biće ka šta san napisa “biži dok nisi poginija” iz svi brodara svita ne samo naših koji su more bit i najrizičniji.
lipo molim moderatora da ne briše ovi komentar
hvala lipa
woodiron, pročitaj i odluči, hoćeš kupit, nećeš kupit.
TRŽIŠNI CIKLUSI U MORSKOM BRODARSTVU
http://www.pfri.uniri.hr/knjiznica/NG-dipl.LMPP/257-2014.pdf
Evo malo da vidite kako Vas huškači plaše i pokusavaju uvjeriti u iskrivljenu sliku.
Znaći u periodu u kojem je BDI znacajno pao, a BPI malih cca 5,5% pogledajte izvefbu dionice SB Safe bulkers. Znaci dionica je rasla 11.87%
Kada se link otvori pomaknite sliku ulijevo da dodete do grafa
http://www.teletrader.com/details/tts-14294007
😀👍✌🤞👏💥