lega falco jeli more jedno teško pitanje?
niko još ni na jedno odgovoria pa unaprijed najvljivam da ne očekivam odgovor.
vidim da te veseli rast stranih brodara pa pretpostavljam da si upoznat i da pratiš.
jeli ovaj prvi nnm na tvom spisku navios?
onaj koji je sadi malo ispod vrha iz 2017?
kadi je atlanska po statistici bila na 480?
baš oko tog vrimena je navios kupija 2 broda od atlanske?
jeli dobro rika direktor da je pravo vrime za prodaju brodi?
more bit da bi bilo najboje sve do zadnjeg rasprodat pa da dionica ode na 1500-2000?
i tek ondi napravit dokap i zatrpat cili svit da dubrovačkim konfetima?
kako je to i gazda ivica onomad zatrpa new york sa reklamom jamnice?
jeli mi je dobar plan?
lega nemoj i ti odmah me izbacit sa liste prijatelja i pobić ka ovi pri tebe koji se prepali teških pitanja.
iz resora štamparija papirića lega g….
[/quote]
kolega , nije teško. samo klikni na njega i izbacit će ti Navios Maritime Partners L.P. (NMM).
što se tiče statistike , to ti je varljiva stvar, komplciraš sebi trgovanje , koje je barem za mene vrlo jednostavno na zse.ljudi se inače ubijaju brojkama .
a što se tiče prodaje brodova , mogu prodat sve do jednog , samo nek nama dionica raste ,nema tu sentimenta .
a dok je tako , dobro je . a kad ne bude tako , dr. opcije.
pozz
[/quote]
lega falco pošteniji i iskreniji odgovor nisan već neko vrime pročita.
svaka čast care ,tako i ja mislim.
ako imaš iskustva sa stranim brodarima kako se trguje bija bi ti zahvalan da mi privatno ili na temi brodari napišeš kako to ide sa računima ,šoldima,brokerima.
lipi rast čestitam,slidećih misec dana po statistici more više padat nego resti.
da ni ovo fejkić kako neki pišu ovdi?
Trla baba lan. Samo vi piskarajte i nadajte se.
svako malo uleti neki novi koji se čudi, pa racionalizira pa se opet čudi, pa moli boga da padne pa je možda fejkić pa možda nije. grow some balls.
lega poaskubidu neda vami B sriće i balls ka na agrokora.
a ovdi je balončina ka brig.
oćeš li ti kupit u dokapu.
nebi rika
ako bi koliko bi platija?
eto vidiš da nebi niko a šta će bit kad banke opit zavrnu ruku na leđi.
100 Musd će se vratiti od ćega?
biži dok nisi poginija
sprimit ći ti ovi komentar
lega drvo/željezo, razumijem Vaša plemenita očekivanja..da padne pa je možda fejkić pa možda nije…možda je ipak fejkčina?
Kako bilo, ako nije, morat ćete čekati kinesku novu godinu. Neloše, ali košta puno živaca i buljenja u ekrane.
..dok čekate-slidećih misec dana, pogledajte malo kako plove vani:
https://finance.yahoo.com/quotes/asc%2bstng%2bdsx%2bnm%2bsalt%2bsb%2bsblk%2bgnk%2bdrys/view/v1?bypass=true<r=1
obratite pažnju na INTRINSIC VALUE BASED ON FUTURE CASH FLOWS…balončina ka brig.-potop? već Sutra će se primjetiti pomak[/ i u našem malom selu, ali i to selektivno, općebitno opet i ovdje vrijedi strpljen-spašen, neloše, baš kao i na našem najdražem balončina- todex-u..
“..In case China’s slowdown continues in 2018 and imports do not materially increase, there are no positive signs that the demand will assist the recovery of the dry bulk shipping.
In this case, the demand will be higher than supply and it will improve Baltic Dry Index (BDI) from the 2nd half of 2018 at levels similar to 2015, though still at low levels. The prospects will look more positive for 2018, provided that China will not experience a further slowdown and the world economy will not face any new jolt…”
levels similar to 2015:
http://stockcharts.com/public/1269446/tenpp/13
lega poaskubidu neda vami B sriće i balls ka na agrokora.
a ovdi je balončina ka brig.
oćeš li ti kupit u dokapu.
nebi rika
ako bi koliko bi platija?
eto vidiš da nebi niko a šta će bit kad banke opit zavrnu ruku na leđi.
100 Musd će se vratiti od ćega?
biži dok nisi poginija
sprimit ći ti ovi komentar
Sasvim svejedno dali ce ici u dokap, ili će refinancirati kredite ako bude problema sa vraćanjem,, glavno da se posluje pozitivno,,,šta se zamaraš sa nečim šta ti ne valja
evo nas u novoj godini,godini očekivanog oporavka sektora preko oporavka vozarina
di smo stali?južni velebit? 🙂
još je rano nismo blizu ali strpljivi najčešće dočekaju i naplate.
živi bili…
pomorsko planinarski pozdrav
evo nas u novoj godini,godini očekivanog oporavka sektora preko oporavka vozarina
di smo stali?južni velebit? 🙂
još je rano nismo blizu ali strpljivi najčešće dočekaju i naplate.
živi bili…
pomorsko planinarski pozdrav
BPI
04.01.2016. 464
04.01.2017. 807
04.01.2018. 1365
Kakav je trend?…….
😀👍👌👏🤞💥
@gigic23..kakav je trend?..biži dok nisi poginija, za nas ostale trend je kao rock&roll..ili kao Emily Hastings u Kini, brutalno, ali dobro (enjoy):
Here’s my little tribute to one of my favorite guitar players…one of the most amazing riffs and solo ever: