Lako za rast bdi nego kad počinje ispuhavanje balončića, hoće li biti naglo ili malo pomalo?
Do ispuhivanja balončića još buš se poprilično načekal…ne kažem da neće biti nekih korekcija, hoće….ali do ispuhivanja balončića buš još moral pričekati koju godinicu….
Eto, kolegu serislava čini se jako svrbi prst da ponovo uđe…:-)))
BDI -42
Ne razumijem ovakav pad kejpova danas?
Det er Capesize-segmentet som står for den største nedturen, ned 7,7 prosent til 27.345. Også Panamax er ned, dog bare 0,2 prosent til 13.708.
Handysize og Supramax er opp 0,2 og 0,1 prosent, til henholdsvis 9.269 og 10.557.
Preveliki je nesrazmjer cijena između capeova i panamaxa za što nema razloga a budući da potražnja za pnmx jača očekujem da će se u narednom razdoblju iznevilirati te će pnmx malo jače potegnuti za razliku od capeova.
amerikanec@
tako je,capeovi su dobili kriiilaa
i sad će im ih panmx podrezati
BDI 1688
PNMX 13.708
sreća u nesreći ili nedaj bože većeg zla
koje će nizbježno doći ali avg je svakim danom veći pa će i rezultat
koje će vozarine ispručiti biti…
BALTIC CAPESIZE -5,7%
Do ispuhivanja balončića još buš se poprilično načekal…ne kažem da neće biti nekih korekcija, hoće….ali do ispuhivanja balončića buš još moral pričekati koju godinicu….
Eto, kolegu serislava čini se jako svrbi prst da ponovo uđe…:-)))
Svrbi, moram priznati, ali nekako ne grizem metak u punom letu:-). Nije moj stil.
Tramvaj ošo ošo, nema se šta.
Malo prezimiti, vidjeti kuda idu divlje svinje, ovaj, orderbook, scrap i ostala ekipa, i dokap me zanima kako će se rasplesti, a onda, e onda ćemo biti pametniji.
Jer sad visimo na dobroj volji jednog čovjeka. Like it or not, tako je.
Sad sam malo fokusiran tu neke trgovce pa eto… Oprostit ćete mi:-).