BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je.
Higher highs and higher lows.
Velim ti, kad zacrni na Mojedionice onda je to to.
Jedva čekam da vidim FI.

P.S.
Dragi prodavači, nema ništa od toga. Morat ćete po bidu.:-)

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

cape +2.8%

bdi +0.9 1320
pnmx +2.3% 10253

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Možda se +46€$ čini malim pomakom, ali
Korekcije sve pliće, peakovi sve vši.
😃👍

Ovo je trebalo pisati 468$, sada vidio isprika

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Kakve su ostale vozarine?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

cape +2.8%

bdi +0.9 1320
pnmx +2.3% 10253
[/quote]

Lijep zaokret, jako lijep.
Prodavači, po bidu, po bidu, ne sjediti na asku.

Ovo je pametnom dosta 😃👍✌😎

From China to the world: iron ore producers and carriers to benefit from One Belt One Road

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Ovo je pametnom dosta 😃👍✌😎, a za svaki slučaj još jednom. Dva puta , je 2X.

From China to the world: iron ore producers and carriers to benefit from One Belt One Road

Bas me zanima dokle ce se popeti ovaj sad val.

Volf kaže:

Cape-ovi +10,1%

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Volf kaže:

Cape-ovi +10,1%

Molim informaciju ako netko zna.
Iz kojeg razloga su brodari na ovim vozarinama prije 11 godina bili na 300% vecim cijenama za razliku od danas.
Inace imam nesto dionica jdpl kupljenih po 270 kuna te atpl kupljena po 1200.
Hvala

Zato jer je book bio znatno veći. Istopio se kapital kroz dugu krizu.

Capeovi +1759$ 😃👍✌👏. Da vidimo gdje je novi peak

New Report

Close