BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bdi?

Dry Bulk FFA: Capesize Futures Down as Physical Market’s Sentiment Weighs Down on Expectations

Bit će nešto niži, ali izgleda da pad usporava.
Još će se taljigati next week, a onda full steam ahead, kad se Kinezi vrate s odmora.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Panamax
Delivery schedule:

– prije cca. dva tjedna:
2018 –> 59
2019 –> 53

– danas:
2018 –> 57
2019 –> 55

Kaj prebacuju za kasnije?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

bdi -2.5% 1356
pnmx -3.2%
cape -3.6%

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

bdi?

bdi?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Mozda su imaoci, a i potencijalni kupci, shvatili da je uz Rivp i jos ponesto Atpl jedini kakav takav dionicki hedge protiv todeksnog maskembala koji slijedi. Valjda zbog provjereno dobrog FI koji se najavljuje.

Nema tu veze ni todex, ni bdi ni bakrači … sentiment je loš tako da samo gledare i čekare

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

bdi -2.5% 1356
pnmx -3.2%
cape -3.6%

Sljedeci tjedan je neradni u kini. Dal je to razlog pada?
Jel cemo jos dole sljedeći tjedan?

bdi -2.5% 1356
pnmx -3.2%
cape -3.6%

Sljedeci tjedan je neradni u kini. Dal je to razlog pada?
Jel cemo jos dole sljedeći tjedan?
[/quote] j e je,,pogledaj us brodare vec padaju preko 10 dana

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Tale
Pa mogli bi jos malo, mora se, sto ces…
Nije dobro ni da raste previse.

Zmajki
Kad ce Todex? Hoce biti dobro? Velika zarada se ocekuje?:-)

bdi -2.1% 1328
pnmx -3%
cape -2.7%

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Baltic Dry -2.1%
Capesize -2.6%
Panamax -3.0%
Handysize -0.3%
Supramax -1.0%

New Report

Close