BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijepo, lijepo, nadam se da će uskoro BDI u crveno na malo brodari počnu rasti… 😉

Isprike…

Nema razloga za sekiraciju….smo nek bdi nastavi rasti i to ce se prije ili kasnije morat odraziti na cijenu dinice….a i na rezultate daljnih kvartalnih izvjesce……pogotovo na zadnji kvartal ove i prva 2 kvartala sljedece godine…..vec sada za ovu a i sljedecu godinu mislim da mozemo racunati na sjajna godisnja izvjesca…

Mala igra živaca pa tko popusti prodat će im dionice, naravno da su ljudi nervozni…rast sektora i BDI je tu a očekuje se uskoro puno ozbiljnije razine a cijena Atlantske stoji, malo su to zaštopali sa razinama na kojima se moze trgovati…dokle lutko?

Koliko je danas onda Cape?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Izgleda još nedovoljno 😎

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@serislav
Manu je napisao cape +5.3%, tako da dans vrlo vjerojatno BDI ide preko 1500

Panamaxi će vjerovatno još malo ohladiti, ali su i dalje na većem prosjeku od Q2.
Čekamo FI. To je jedino bitno.

https://www.mojedionice.com/dionica/ATPL-R-A

Kad dobit i P/E pređu u crno na ttm to je to.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

BCI 22.392 $

Znači da onaj tip na Hellenic valja bureke.

Znači da onaj tip na Hellenic valja bureke.

Burekđije su dobro plaćene…inspirirao me ovaj rast da još malo uzmem da ima, neka se nađe za ćevape(malo skuplje).

BDI?

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

New Report

Close