BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije li kolega Sokrat napisao da će počet kupovat kad BDI prijeđe 1500 bodova. Uskoro ga očekujemo da nam se javi…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Kakvo je stanje danas sa BDI?

bdi +1.4% 1470
handy +1.7% 8664
supre +1% 10663
pnmx -1.1% 12170

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

fakat postaje smiješno ovo svakodnevno napeto iščekivanje BDI-a…nakon čega nema ama baš nikakve reakcije na burzi

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Bitan je trend.
A trend je zbir malih doprinosa, higher highs and higher lows, ili obrnuto.
Ne brini, sve je stvar kumulativa.
Ovdje se ne ulaže radi dnevnog trejda.
Prenelikvidna je burza za to.

P.S.
Očekuje se bijeli dim…
Zato sve čeka.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

fakat postaje smiješno ovo svakodnevno napeto iščekivanje BDI-a…nakon čega nema ama baš nikakve reakcije na burzi
[/quote]potpisujem i dodajem da je još smiješnije što bdi više iščekuju oni koji nisu na palubi od onih koji jesu?
takav je moj dojam a možda griješim ,nebi bilo…

party za sve-win za sve
kako si tko sam izabere
može se …
a može se i školica za nove buduće situacije
kakogod okreneš win
a neki tvrde da market nije darežljiv?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

us brodari daljni pad,,,pa kako to a bdi raste? 🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

BCI today +3,2%…idemo prema 1500👍

cape +5.3% USD 21.328 /day
tizian, to je od jučer

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Odlična prilika za zatući brodare do jaja danas. Srećom ja sam se na vrijeme preobratio. BDI up ATPLULPLJDPL down. Ludilo brale.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Capeovi na pragu 22000$
😃👍✌

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Opa, moglo bi se danas doci i na 1500

New Report

Close