BDI – Indikator budućnosti

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BDI – Indikator budućnosti

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

janlana @ jel pratis usa brodare? kako je to jucer izgledalo?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

BCI u plusu, očekujem i Panamaxi i Supre također tj. sinergiju…rast indeca cca 100% u odnosu na prošlu godinu, jesen stize a BDI ide daleko daleko visoko

onako kako bi ti htio da je svaki dan…a nije nego je iznimka….i neka je..

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

BCI u plusu, očekujem i Panamaxi i Supre također tj. sinergiju…rast indeca cca 100% u odnosu na prošlu godinu, jesen stize a BDI ide daleko daleko visoko

Supramax +0,7% – 10094

Dry Bulk FFA: Capesize Market on Discount

Capeovi borba, ostalo zeleno.
S tim da se i za Cape očekuje okret prema gore.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Uh umalo zaboravih

Capeovi +156$ 👍✌

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

novi trogodišnji max
bdi +1.8% 1361
pnmx +2.5% 12047
supre +0.7% 10170
handy +1.7% 7814

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Pesimisti na aparatima…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Odlično…ovo su sad već ozbiljne razine…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Ali optimisti moji, kupujte. Situacija je bajna, prodaja Vam je otvorena i dostupna, ne razumijem. Ja da sam uvjeren poput vas, sve bi skidao s prodaje. Ne vidim u čemu je problem

Druga je ovdje igra…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zmajki …lako za amere … ne brinem za moje gospare i bdi 🙂 … .pratim ovu svinjariju ovdje na cijeloj burzi …gledam kako svinje uništavaju sve dionice i dobre firme ..guše crobex..svi taoci onog todex lopova koji je trebao već u zatvor..nadam se da će mu rusi sve uzet …itd…

New Report

Close