BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/procitajte-cijeli-kosoricin-program-za-spas-hrvatske/486815.aspx

"Programom se predviđa i smanjenje stope poreza na dohodak, tako da bi se trebale uvesti tri nove stope u iznosu 12, 25 i 40 posto, prodaja udjela države u trgovačkim društvima u kojima država ima manje od 25 posto udjela, a premijerka je najavila i rezanje broja agencija i zavoda te ocijenila nemogućim da zaposleni u nekim zavodima imaju plaću veću od ministarske."

dakle, drzava bi mogla oprostom duga povecati svoj udio u badelu, a prema ovom programu to bi sve skupa moglo opet biti zajedno s hfp manje od 25%. zakljucak, drzava ce svoj udio u badelu nekome prodati kad tad, u skoroj buducnosti navodno, ako je vjerovati ovom planu jadranke kosor.

Jel ima koji maneken da nam približi ovu situaciu. [undecid]

Ja sam manekenski tip, al ne znam kakva je situacija.
Nadam se da sam pomogo, pozdrav.

Kupnja nikad nije bila jača,ima li netko kakvu informaciju što se događa?

Imam ja. Ekipa splićana organizirali navlakušu na Badelu. Već viđeno na HGSpotu, na Optimi su pokušali ali nije išlo.
Sad se postavili sa ušteđevinom na bid (kao fol kupuju). U biti tjeraju naivce da skidaju s aska.
Ali izgleda da im se po bidu istresaju malo bolji poznavatelji prilika u Badelu.

Eto to se događa ako nekome nije jasno.

I naravno stara retorika – "Ovaj rast je bio vidljiv iz aviona…."
Kojeg to? Navlakuša Airlines-a?
[/quote]
Kolega Krampus, naučite čitati grafove jer očito vam nije jasno da je Badel poljubio donji Boll na 80kn i probio ga, logično je bilo povrat na sredinu ili u njegovu slučaju vrh bollingera što se i dogodilo…
Nakon umirivanja cijene i hlađenja oscilatora, gdje je moguć još 1 pad do 96kn slijedi rast, koji će biti sporiji,al dugotrajniji.
[/quote]

post od 14.1. 2010.

🙂

Nego, jel se ovaj "Navlakuša Airlines" prizemljio zbog ove vulkanske prašine ili je ipak samo Badel u k…. ?

Ajmo analitičari, slušam pažljivo. Čekam "donji bollinger" i te spike…

"Ništa, zapravo, nije jasno…"

http://www.poslovni.hr/145252.aspx

30% razvodnjavanja kapitala nije loše obzirom na stanje i što bi to rasteretilo bilancu. pa magmu su poduplali i još je loše. sumnjam da će ovo ispod 70, osim ako uvrijeđena gospođa s 10. mjesta ne udari direktno po bidu dok se mali nisu snašli. A i to teško.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

čekajmo još dan-dva da vidimo jel ta gospođa uopće bila u pitanju u ovim transakcijama zadnjih dana.

nadajmo se da je jučer bilo dno na onih 70.

"Ništa, zapravo, nije jasno…"

http://www.poslovni.hr/145252.aspx

mislim da se netko jako raduje ovakvom kretanju dogadjaja, radnici ne bas, ali onaj kome je badel meta, trlja ruke. sto ce jadna drzava s tih 25-30%, a badel navodno pripremio program restrukturiranja koji ukljucuje prema prijasnjim naslovima neke partnere. ma ostajem u ovoj dionici, pa tam izgubio cijeli ulog, ali mislim da se hrvatska uskoro otvara jos jace svijetu,, pa naci ce se netko tko ce znati iskoristiti kapital badela. za sada im je povrat na kapital 1%, smijesno.

Nema onog velikog. Napravio je tu frku i zbrisao.

who dares, wins

Badel, Badel u srcu mi zvoni, mi smo šampijoni. [thumbsup]

tko je ovdje lud?

jucer -15%, danas + 15% !

nitko nije lud. ovo je hr :-))

al jučer smo imali puno veći promet, treba vidjet što će se danas događat nakon blokade.
badava nam 4 prodane dionice po ovoj blokiranoj cijeni ako se poslije opet spustimo na 7x.

samo 15% od 100 i 15% od 70 nije isti iznos….

New Report

Close