očito je da ide izvješće ovih dana pa prethode informirani na prodaji. samo nije mi jasno koliko mora biti loše da izazove pad na 70?! za badel je cijena dionice od 70 kuna praktički stečaj situacija, a znamo da nije takva situacija (ili barem mislimo).
Ova burza je ko minsko polje. Skoro sam na PROM-ovku naletio. Paziš na nagazne kad ono potezna….
pa na magmi su naštampali novih tri milijarde dionica, razvodnjavaju ih kao u tihom oceanu, a cijena s 50 na 60 kuna. a tamo ne rade s dobitkom bogtepitaj otkad. ovo s badelom je teška manipulacija
Neka neka………………
Ja kupio……….kupit ću još………..a ovu cjenu ču danas poslije 4 nazdravit sa konjakom…….zna se čijim…………. [lol]
Ekipo jel to novi VLAKIĆ????? Nešto se kuha za sada gledam razvoj situacije a kasnije budemo vidjeli.
Vidim da se tu samo redaju dionice HGSPOT,ĐAKOVŠTINA,VALIDUS ???? Jel to i NJAKOS lagano lapi!!!! Za sada NIKO ČEKO da se nebi u 15 minuti spotaknuo na čep 🙂 Ali tu sam ovih dana… Treba pozvati LOPINU da malo piše. Za sada je mirno čim ga nema lol
Nemojte biti naivni i ne dopustite da vas nada u oporavak vodi.
Badel je razvaljen i ide u komade.
Nema više Perkovića da ga brani od hijena.
Živjeli.
Prisutan. [smiley]
Jel ima koji maneken da nam približi ovu situaciu. Vidim vešmašina se upaila samo čekamo centrifugu.
De neke informacije ako ma netko neka podijeli sa bracom napacenom [undecid]
Nemojte biti naivni i ne dopustite da vas nada u oporavak vodi.
Badel je razvaljen i ide u komade.
Nema više Perkovića da ga brani od hijena.
Živjeli.
najjace izjave su bile za business.hr (badel ima kupce na nekretnine, inozemni fondovi zainteresirani za punionicu u apatovcu), ali jos je daleko od realizacije. A kad imate, sto ne prodate, sto se ceka? da drzava oprosti dug? E pa sad, mozda je ovo dio necije realizacije. Kupio sam 50 komada na 96 kn prosjek, ne znam sto mi bi, kad ima toliko toga sigurnog na burzi a i na banci. mislim da necu kupovati, ali bas me zanima sto ce biti s badelom za nekih 3-5 godina. mislio sam da je to komadanje i ostavljanje visokobrendiranog alkohola, dobra prica, ako ce eurobev i ostalo dati nekom drugome da se bavi tim gubitasima i da ih eventualno preuzme neki svjetski igrac. Citavsi pocetak ove teme, zapala mi je ova izjava jednog forumasa, kad je netko pitao koliko vrijedi dionica badela? odgovor je bio: jednog dana to ce reci jedan od ovih igraca: danone, coca cola, nestle, pepsi cola..mozda je bio jos netko ukljucen tu, a to je bazirao na tvrdnji da te firme drze svjetsko trziste vode. Eto, tu se moja masta malo zaigrala, ali tko to zna, nekako je logicno prodati poduzece kad je jako i treba pomoc veceg igraca, a sto je ovo? pa da se skupi nogometna repka, ili samo totenhamov trojac, od dzeparca bi mogli kupiti 50% badela, a gdje su jos premije.
19.03.06. | 23:25
zimzelen | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 1451 | profil
korisnik od: 12.02.2006.
[Korisnik je offline] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Korisnik je ocijenjen lošije od 60% aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
100%
zajednica
–
moderatori
Badel od lovca uskoro lovina
"…Talijani, naprimjer, popiju 200 litara godišnje po stanovniku, četiri puta više nego mi, zbog čega velike svjetske multinacionalke još nisu zagazile na naše područje, na kojemu se kriju velike zalihe. Najviše uvoza potječe iz Slovenije i manjim dijelom iz Bosne. Bez obzira što se na vodu gleda kao na biznis budućnosti i prirodni resurs oko kojega će se u budućnosti voditi ratovi, kod nas je tek sada s Badelovim akvizicijama počelo jače pozicioniranje i odmjeravanje snaga. Jamnica se u relativno kratkom roku nametnula kao lider, a drugi nisu imali snage da je istisnu. Svjetsko tržište voda kontroliraju Danone, Nestle, Coca-Cola i Pepsi i upravo među ta četiri imena treba tražiti mogućeg kupca nekog od domaćih igrača, možda prije svih drugih – Badela ili Podravke…"
tako je pisao "zimzelen" prije par godina. Eto, mi Rvati srozali podravku i badel. Ih sto mi bi da ulazem u badel pored ht-a, adrs-p-a, dlkv…..pohlepa i bujna masta 🙂