Na prodaji do 440 je samo 579 dionica i ne popušta !
Zato kupnja pokazuje nervozu i raste!
Čujemo se sutra !!!!
I moji brokeri su mi rekli kupuj BD62!
Negdje pročitah slično jučer-prekjučer!
Zna li netko zašto!
Inače ga imam dosta!
POZDRAV!!!
I moji brokeri su mi rekli kupuj BD62! Negdje pročitah slično jučer-prekjučer! Zna li netko zašto! Inače ga imam dosta! POZDRAV!!!
Dolazi ljeto, ove godine su krenuli agresivnije i od Cole i od Jamnice…pa vidjet cemo..
I moji brokeri su mi rekli kupuj BD62! Negdje pročitah slično jučer-prekjučer! Zna li netko zašto! Inače ga imam dosta! POZDRAV!!!
Dok svi šute a cjena raste dobro je !!!
Pa Hakela zar si i sam sebe poceo citirati? [smiley2]. Sto je dobro valja dva put reci, zar ne?[smiley2]
A što ću svi kao’ ništ ne znaju ,pa reko’ da ja ponovo priupitam dali netko nešto zna o planovima našeg dragog Badela?
Koliko ja znam, BD62 nije rastao zbog potencijala vode vec zbog prodaje terena, a ovisno o ostvarivanju tih ciljeva rasti ce i Badel
Ja mislim da je zadnji rast zasnovan na “Bionaturi” i “Cetini” !!
Cetina nije realizirana i cijena je krenula dole!!
I mislim da će i sledeći rast biti vezan uz vodu ali i uz teren , ali i uz nešto još bolje !!!!!!
POZDRAV!!!!!
Tu se i ja slažem sa tobom. A tko misli zaraditi na Badelu sada mu je pravo vrijeme za kupnju…[smiley2]
Tu se i ja slažem sa tobom. A tko misli zaraditi na Badelu sada mu je pravo vrijeme za kupnju…[smiley2]
Prijatelju na Badel ne triba navlačit nikoga !!!
To je ipak alkohol u pitanju ima nas puno ovisnika pa je moralno upitno što pozivaš i druge!!!!
POZDRAV!!!!
Ovo je također jedna od boljih dionica po mom skromnom mišljenju, jer voda je voda i tu ne treba puno obrazlagati. Mislim da svaka dionica gdje je KDvictoria ili aureus invest ili bilo koji drugi dionički fond ima jako dobru perspektivu.