BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rekvijem

ako proglase stecaj nece vrijedit nista

Hm, zemljiste na zitnjaku se moze prodati za barem 150 mil kn? Zemljiste u rakovici za 20 mil kn? kalnicke vode za 150 mil kn valjda? nekretnina na kvaternikovom trgu ? pogon u sesvetama i zemljiste? upravna zgrada u vlaskoj ulici? A drzava oprasta dug od 31 mil kn, jel to tocno u vezi duga?
Drzava ulazi u vlasnistvo i dobiva mogucnost dirigirati sto ce se i kako dogadjati? Cudno da sada krece obaranje cijene kada dolazi dobra vijest o mogucem oprostu dugova zar ne? Svasta, ama bas svasta.

Nije ovaj pad cijene doletio s neba, niti je slučajan. Baš u ovom trenutku! Sve je to smišljena igra: skupljaj što jeftinije dok se naivci ne dosjete šta se sprema……. [proud]
Uostalom Badel ima tretman značajnog izvoznika. Pa kad bi (teoretski samo, jer je nemoguće) svi u hr. prestali cugati, Badel ne može propasti. [thumbsup]

marcello

Ja sam isao logikom da ipak imaju vrijednost nekretnina (uz diskontne cijene radi krize) vece od obveza itd. Sada kad im drzava vjerojatno otpise dug od 31 mil kn???, hoce li drzava traziti izdavanje dionica tj dokapitalizaciju. Ali u tom slucaju ipak neki novac mora biti uplacen od strane badela??? kako se to rjesava?? NO u tom slucaju drzava bi mogla doci do finog broja dionica, mmozda i preko 25%, plus hfp i onda bi mogli raditi s badelom sto hoce, a zainteresiranih za imovinu od barem 300-400 mil kn bi sigurno bilo. A po napisima business.hr itd "adel ima kupce za nekretnine", "za kalnicke vode zainteresirani strani fondovi", ima itekako investitora koji prate razvoj dogadjaja. Citao sam interview Novotny-a koji je izjavio da podravku i badel treba spasavati, no vidjet cemo. Ovo mi jedina dionica u koju sam usao na temelju spekulacijja, samo da ne zavrsimo kao djakovstina. Kalnicke vode duguju badelu navodno 100 ili koliko mil kn? To je badelov projekt, pa ne znam kako ce naplatiti dug od svoje firme, osim da to prodaju pa da netko preuzme taj dug u cijeni prema badelu.

Ako država tu uđe u vlasničku strukturu dokapitalizacijom na ime dugova koliko će biti cijena tih državnih dionica? Pošto komad? Da to ne ma neke veze sa onim nalogom na asku?

who dares, wins

zadto badel tako pada?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ide mi na živce malo ovaj badel 😉
opet se postavio previsoko, al i kupio po blokirajućoj cijeni. sva sreća da kupujem malo po malo jer bi u protivnom sad bio izbediran ovim padovima.

eto na prodaji po 80… možda se makne po isteku blokade.

primijetite da je ukupna kupnja samo 227 dionica i to ispod 70kn!!!

sva sreća da kupujem malo po malo

pocetnicka greška

kupuješ kad misliš da je dno a ne malo po malo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

sva sreća da kupujem malo po malo

pocetnicka greška

kupuješ kad misliš da je dno a ne malo po malo
[/quote]
Još sigurnije je kad se odbije al ako stigneš onda.
Čudno je tu…

who dares, wins

ima netko ideju za dno badela? ili to znači da svi rade početnički? nisam primijetio nikakve veće promete i kupnje, svi čekamo godota 🙂

ili sam ja jedini bedast da uopće kupujem :-))

Na kupnji još samo trojica koji nisu bedasti.

Prodaje: BD62-R-A
Količina Cijena
112 80,00
5797 85,00
12 88,84
1087 89,99
Ili su neke loše vijesti ili su ova dva iznimno hrabri. Možda ne igraju za svoje? Tko će ga znati…

who dares, wins

ima netko ideju za dno badela? ili to znači da svi rade početnički? nisam primijetio nikakve veće promete i kupnje, svi čekamo godota 🙂

ili sam ja jedini bedast da uopće kupujem :-))

Nadajmo se da je ovo dno

A ovaj kaj se stao sa 112 komad bi mogo to sasut po 70( predlazem strpljenje)

New Report

Close