BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cone, slažem se s tobom u vezi bida i aska. Primjetil sam davno da neki "ulagači" ne znaju točna značenja riječi pa "lupaju" po jednom i po drugom kad to ima smisla ili ne. Svima bi bilo jednostavnije reči bid = kupovna cijena, kupnja i obratno ask = prodaja, prodajna cijena.
Problem je u tome da na engleskom te riječi imaju više, neki put i bliskih značenja, ovisno o situaciju kad se koriste pa onda to ljudi brkaju.

Ali da bi bili "in" oni lupaju po bidu i po asku makar ne znali šta to znači.

Isto tako su portali i forumi puni naslova/tekstova o "korekciji" cijena. A ona može biti pozitivna ili negativna, ali pametni kao znaju da se misli na padanje cijena?! Gluposti ali……zvuči stručno, ne?
Nema veze s ovom temom pa prekidam. Sleep tight!

marcello

ovo na badelu je pravo umiranje….

netko je odlučio umrijet pa je postavio 6000 na ask 90,00kn

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

10. KRPINA LJERKA 7.826 1,04 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

Mozda dotična ??

Prodaje: BD62-R-A
Količina Cijena
5760 90,00
Jel može to niže ili je vrijeme za ulaz pa šta bude bude?

who dares, wins

cijeli badel trenutno po zse vrijedi 9 mil€. nevjerovatno [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

može biti to Krpina na asku, očito osveta zbog http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=90607

To je staro. Ovakav nalog u opće nema smisla i to je uvijek znak za kupnju no sve dalekosežne odluke odgađam za idući tjedan.

who dares, wins

rekvijem

ako proglase stecaj nece vrijedit nista

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

eto i nalog lipicu niže… dakle cca. 7000 kom po 89,99 i 90,00?
nitko ne zna o čemu je riječ?

rekvijem

ako proglase stecaj nece vrijedit nista

sve jasno, situacijja nije bajna, čak je siva, dug je prevelik u odnosu na kapital, ali posluju s kakvom takvom dobiti konstantno, oko 3-6 EPS ovih godina, imaju vrijedno zemljište, drže dupol u flaširanoj vodi. danas je u večernjem već preko dvije stranice objavljen članak ŠBB KBB kad bi se ta zemljišta dobila od badela. krenuli lešinari.

ak smo se čudili 90,00tki na prodaji, što tek sad kad smo u blokadi?
nadajmo se da je gđa. koju spominjete uvrijeđena i da to stvarno ona prodaje u afektu jer ne želi imat posla s badelom. sve drugo bi moglo biti još lošija varijanta za dioničare.

orbico grupa im radi distribuciju, prodaje se zemljište za dugove, proces konsolidacije i rašćišćavanja je u tijeku.

New Report

Close