Bez obzira na sve dobre vijesti, ovdje prodaja ne popusta. Dapače.
Izgleda da je netko odlučio dobro stisnuti….mozda čak i spustiti natrag na 80….
Bez obzira sto ne dobih odgovor, obavio kupnju 17 komada (ulaz na 97,58 kn). koliko vidim iz skdd, tu je hfp, kd victoria fond a prvih 10 svega 53 i nesto %. na drugu kupnju cu malo pricekati. nekako mi se cini da badel 1862 vrijedi vise od 10 mil eura, no dobro, pricekajmo hoce li biti jos kakvih povoljnih vijesti, mozda jos neka dobra suradnja???
http://www.javno.com/hr-hrvatska/tipuric-namjerava-preuzeti-badel-1862/277447
Ovo je mnogima vjerojatno dobro poznato. Kao na jos nekim dionicama, sto sam kupio kupio, dok ne vidim prave rezultate. Mozda neke nekretnine treba prodati, ali punionicu???
Ovo je mnogima vjerojatno dobro poznato. Kao na jos nekim dionicama, sto sam kupio kupio, dok ne vidim prave rezultate. Mozda neke nekretnine treba prodati, ali punionicu???
gospodine Tipurić ja ću vam rado prodati svoje dionice po 200,00kn/kom. Javite se na PM.
Nisam Darkec a i ne komentiraju mi se cijene. Malo citam clanke po netu i sve skupa zanimljivo stivo.
No dobro, ako uspijete s tom prodajom, preporucujem da odete na badelov web, imaju dobar recept za koktel "atomska bomba" :-). Ili mozda da kupite malo melase od badela pa probate sami doma to proizvesti :-). Pozdrav optimizmu.
Bez obzira na sve dobre vijesti, ovdje prodaja ne popusta. Dapače.
Ha ha, smiješno da prodaja ne popušta…. pa prodaja je stala kolega jer ne vidim lupanje dolje više.
Ne znam samo što glume ona 3 lika na cijeni 100kn. Možda isti ti kupuju,a koče rast.
U svakom slučaju samo 1 riječ postoji ovdje za Badel : PERSPEKTIVA!
Eh, maloprije odoh u konzum kupiti kisko ocat i moram priznat da sam se iznenadio da postoji i "zvijezda" ocat (ne znam jel vinski ili alkoholni, ali cini mi se da se proizvodi negdje u varazdinu). Eto kao pravi dionicar, kupih cijeli komplet (vinski, alkoholni i aceto balsamico). Zao mi je da ce otpustati ljude no valjda se mora u skladu s planom placanja obveza drzavi i restrukturiranja poslovanja.
gospodine Tipurić ja ću vam rado prodati svoje dionice po 200,00kn/kom. Javite se na PM.
[/quote]
vidi se da ste pravi investitor [lol]
inače, ovo je vijest otprije 6 mjeseci.šta je već sezona kiselih krastavaca [yawn]
Dapače, preporučujem čitanje ove teme od početaka. A koliko je neka vijest stara, nije toliko ni bitno. A tekst sam zapoceo s "Ovo je mnogima vjerojatno dobro poznato….". Pozdrav pravom investitoru. Amater je opet danas kupio dionicu badela po maloprodajnoj cijeni malo boljeg likera.
ode i ovo u k… iako je badel duopol na tržištu pitke flaširane vode, što ima nekretnine i zemljište, što je jedan od glavnih izvoznika HR industrije. ima li uopće nade ovdje više.
ode i ovo u k… iako je badel duopol na tržištu pitke flaširane vode, što ima nekretnine i zemljište, što je jedan od glavnih izvoznika HR industrije. ima li uopće nade ovdje više.
Ma sjecas se kako je Zečiću bilo teško, pa evo ga opet ko mladić pjeva po festivalima. Ja se isto tako nadam za badel. Ne znam jesu li investitori svjesni da je recimo 50% + 1 dionica ove firme na trenutnoj razini kao da svaka obitelj u sesvetama jednu bozicnicu, 1 k15 i nesto malo povrata poreza ulupa na zse i eto ga, mogli bi imati firmu iz susjedstva. (Izvor wikipedia, sesvete oko 52 tis stanovnika, podijeljeno s 5, oko 10 i nesto tisuca obitelji *3,5 tis kn). E pa sad, sto cijena vise pada, to je nerealnije a oporavak vjerojatniji. Isto tako, kad bude raslo ( a valjda ce i to ga biti), vjerojatnost pada ce rasti kako period rasta bude duze trajao. Eto, da utjehe nema u vodi, rakije amo. Da je po Dobrisi Cesaricu, ne bi trebalo biti problema za badel, jer ako nije voda, onda raja udara po rakiji. Zivce o štrik i ne srljati.