BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kvart pa što si maknuo sad taj nalog od 900+ komada? [lol]

……a što ću s njim više……
Vidiš da me nitko ne ferma ni 0,5%….. [lol]

Ima li uopće više smisla stavljati naloge na ovoj i sličnim dionicama, kad znam da ih aktivno pratimo nas petorica…. [undecid]

6

Ima li uopće više smisla stavljati naloge na ovoj i sličnim dionicama, kad znam da ih aktivno pratimo nas petorica…. [undecid]

6
[/quote]
sedam
pofuk

8

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

9

http://www.poslovni.hr/142205.aspx

who dares, wins

Nisam primjetio prije, al sad mi je skroz jasno, Badel ima GAP na cca 90kn i mora se popuniti.
Dokup na 90kn, donji Boll na 82kn.

26.11.2010 - Dan D

Ipak je GAP na 95,7kn i ne znam više što se čeka, vrijeme je da se popuni da možemo gore snažnije, vjerovatno prema 130kn.

26.11.2010 - Dan D

izgleda da split rikta GAP danas

[lol]

a kad krene prodaja zemljišta, brisanje duga za dionice, bit će lupanja glavom o zid i ovim propuštenim razinama [lol]

neka ostaje za sjećanje

11:01:13 95,50 20 1910,00

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

slažem se kolega i hvala prodavaču, ali nalog mi nije do kraja poklopljen [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

slažem se kolega i hvala prodavaču, ali nalog mi nije do kraja poklopljen [cool]

nažalost ekipa od straha slaže naloge na asku, ili izađite s minusom ili maknite naloge, samo stvarate opterećenje na prodaji u ionako crvenom danu [rolleyes]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

izgleda da split rikta GAP danas

[lol]

a kad krene prodaja zemljišta, brisanje duga za dionice, bit će lupanja glavom o zid i ovim propuštenim razinama [lol]

neka ostaje za sjećanje

11:01:13 95,50 20 1910,00

O kojoj zemlji se radi? O kojem otpisu dugova se radi? Zasto je bio blokiran racun poduzecu koje je imalo barem 100 mil kn dobiti u zadnjih 7-8 godina, dakle na trenutnoj TK je zaradilo samo sebe. To bi bio vrlo dobar povrat na kapital u tom periodu, dapače izvrsno. Nisam upucen, no vidim neke pozitivne promjene (odblokiran racun, novi distributer, novi ugovor s dingačem….). Ako bi dobit bila stabilna na oko 5 mil kn godisnje, ova cijena je vise nego ok. Zasto je prosle godine dobit bila 37 mil kn? Ove godine uz pad prihoda od 8%, samo 2 mil kn dobiti u prvih 9 mjeseci? Itd…ako se netko osjeca voljan, molio bih pojasnjenja. Kao sto vidite, do sada nisam pratio ozbiljno ovu firmu. Nekako su i medijski nappisi ulijevali dozu opreza. Hvala.

New Report

Close