BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a moj Badel ( dionica mislim ) koji je danas rastao skoro 7%. [smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Samo da ti se ne desi da ostanes zedan uz toliko Badela 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Badel opet danas raste uz respektabilan promet, ovako nešto kao da se stalno ponavlja sa ovom dionicom, prvo ode u nebo , a onda nakon dan dva nekakva informacija koja pokaže razloge toga rasta.
Ili je možda financijski iznad očekivanja?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam! Ali se osjecam jako sretno 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

I mene veseli kad mi krene u portfelju dionica koju sam kupio poodavno, tek da smjestim keš…….[smiley2]
Nisam u to vrijeme razmišljal na taj način samo naslučival. Sad vidim da je kombinacija odlična: žestoki alkohol, voda za piće…….i možda etanol u budućnosti!

marcello

JA se nadam da će i moja polja tu biti uračunata[smiley4]

Da se ne ponavljam sa Belja, cini mi se ;)[smiley7]

Izašlo kvartalno za BD62!

Kao što sam i pretpostavljao pozitivno!

kratkim uvidom:

Povečanje prihoda ca. 10%, ( smanjen udio izvanrednih prihoda )
Ovdje treba napomenuti povečanje prodaje u inozemstvu ca. 30%!!

Povečanje dobiti ca. 19% !!!

Izvještaj na ZSE!
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Decki cestitam na lijepom prinosu. Nadam se da ste se na vrijeme ukrcali?[smiley2]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Ma evo , kako kažu uvijek može bolje, ja sam čini mi se ( na poslu mi papiri ) , ušo oko 320 ili 340 ali podosta ( za moj pojam ). Ipak još ne mislim prodavat, čekam da vidim daljnji razvoj situacije …može to i puno više ( a i ne mora )
hvala na čestitkama kolega , ali moj badel je ništa prema onom Tvom Belju, nevjerojatno kako ljudi čim je u pitanju Agrokor potpuno zanemaruju financijske rezultate i pokazatelje. Ali prema ovome što vidim moglo bi to belje još podosta, tako da uzvračam čestitkama .
P.S. Bome nisi loše prošo ni sa LCVC ha?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma evo , kako kažu uvijek može bolje, ja sam čini mi se ( na poslu mi papiri ) , ušo oko 320 ili 340 ali podosta ( za moj pojam ). Ipak još ne mislim prodavat, čekam da vidim daljnji razvoj situacije …može to i puno više ( a i ne mora ) hvala na čestitkama kolega , ali moj badel je ništa prema onom Tvom Belju, nevjerojatno kako ljudi čim je u pitanju Agrokor potpuno zanemaruju financijske rezultate i pokazatelje. Ali prema ovome što vidim moglo bi to belje još podosta, tako da uzvračam čestitkama . P.S. Bome nisi loše prošo ni sa LCVC ha?[smiley2]

Znas da sam dan prije nego je BD62 otisao sa 421,00kn povukao nalog na kupnju na 421,00, to se zove peh.
Ali sta mozes zato LAV nije iznevjerio ( ostalo na racunu cistih 20.000,00 kn )[smiley1][smiley1]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Zbog kvalitetne materijalne i financijske imovine (koja čak štoviše nije revalorizirana) na ovim razinama pa i više(500,600…) daje prostora za slobodan ulaz.
Čestitka hakli9 za odabir dionice te odabir teme, jer na ovoj dionici nema pehista, tu će u konačnici svi debelo zaraditi.[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close