Ne čini li Vam se da svešto Toda sam ne proizvodi, kad-tad završi izvan polica Konzuma ???[tongue]
Prema zadnjim provjerenim neslužbenim informacijama NTL i CBA idući tjedan potpisuju ugovor o distribuciji Pepsija i ostalog asortimana. S tim da moraju odraditi minimalno prošlogodišnji promet…
nije al povecane zalihe a dobit manja za nekih cca 400k kuna.Izasao ti je GFI
Rezultat iz osnovne aktivnosti veći je 30% u odnosu na 2006. Usljed povećanja financijskih rashoda uvjetovanih akvizicijom Eurobeva, dobit nakon poreza je manja 7,2% u odnosu na prethodnu godinu.
Lagan rast prihoda i rashoda(oko 5%), sve u svemu vrlo solidno. Bit će zanimljivo vidjeti za 2008, ako će ukidanje 0,0 promila imati kakav efekt [smiley]
evo, ja kupio hrpu badelo po 401-410 danas
pa cemo vidjeti[pray]
Po ovoj cijeni sam prije 2 godine kupovao, ni ne sjećam se toga više. Sramota
Nije sramota sto je cijena pala gdje je pala. Sramota je da sada kad cijelo trziste divlja i ulazi u pozitivne blokade da se Badel ne mice s mrtve tocke. [angry]
Narode da Vas obavjestim Badel je potpisao nove godišnje ugovore sa NTL-om i CBA. Dakle ne vidim razloga da ne poraste…[thumbsup]
Zalosno!
Potonuli smo s trzistem, ali sada kada raste, ne rastemo s trzistem.
No prometi su solidni pa me zanima tko izlazi a tko ulazi?
[thumbsup]Badel 1862 povećao kvartalnu dobit 35%
ZAGREB – Ukupni prihodi kompanije veći su za 28% u odnosu na isto razdoblje protekle godine, prihodi od prodaje u zemlji rastu 32%, a od prodaje u inozemstvu veći su za 11%[thumbsup]