Mogu li dioničari koji nisu bili na skuštini prodati svoje dionice Meteoru po iskazanoj cijeni?
Ako ne, kako ću ih prodati nakon što ne budu na zse.
Možeš pokusati obratiti se upravi društva. Pa možda otkupe u trezor ili nekoj drugoj varijanti. Raspitaj se.
https://zse.hr/default.aspx?id=95217
Kod nekih nastupila velika žurba da se riješe tereta beskorisnih dionica!
Rok od 3 mjeseca iskoristili u 2 tjedna!
Tko propusti dobit, neminovno je da dozivi gubitak!
Nakon 10 godina razno raznih borbi i smicalica ostavio sam ovdje cca 35k €!
Idemo dalje, vjerujem ima jos takvih “vrsnih” i dugorocnih ulagaca kojima se na nekim drugim pozicijama slicno dogodilo!
sad su te dionice knjižene na badel d.d. što bi rekli trezor je za novac od sviju dioničara isplatio jednog. koliko ja razumijem to nije isplatio meteor nego je cerp isplatio sam sebe svojim novcima i još k tome omogućio istome da sve glatko istisne po 13kn. ako je ovo ovako kako sam ja razumio onda to nije za trgovački sud već za kratko postupak. po mogućnosti onaj kineski.
sad su te dionice knjižene na badel d.d. što bi rekli trezor je za novac od sviju dioničara isplatio jednog. koliko ja razumijem to nije isplatio meteor nego je cerp isplatio sam sebe svojim novcima i još k tome omogućio istome da sve glatko istisne po 13kn.
Kako znate po koliko će ići istiskivanje ?
Mozda bude po recimo 5kn, ako dodje takva “sluzbena procjena vrijednosti” prikom izrade elaborata.
Vidim ovdje se spominje istiskivanje prema elaboratu. U tom slucaju tko ima papire u ruci ce imati i gace na stapu!
Za pocetak tko placa taj famozni elaborat, koji bi dionicarima nesto pozitivno donio?
Kad ovako okrenem razmisljati sve je kao dan jasno!
tko plaća, taj određuje cijenu, a onda kao fol ovi popune nekim sadržajem elaborat, tako se barem u Hrvatskoj radilo do sada
Na skupstini je kao jedan od razloga bio naveden i “skupoca” sudjelovanja na zse.
Eto “tri kartona” vina isto skupo bilo za ostati na zse, pa mozete si to zamisliti!
I sad bi valjda elaboratom trebali dionicarima valjda dati neke novce?🤣🤣🤣
Vidim ovdje se spominje istiskivanje prema elaboratu. U tom slucaju tko ima papire u ruci ce imati i gace na stapu!
Za pocetak tko placa taj famozni elaborat, koji bi dionicarima nesto pozitivno donio?
Kad ovako okrenem razmisljati sve je kao dan jasno!
tek sad ti je jasno? velikoj većini jasno je odavno pa ovu dionicu nisu htjeli dirati niti štapom! bolje bi ti bilo da si slušao dobronamjerne savjete kolega koje po raznim temama pišu i upozoravaju na razne loše scenarije koje veliki spremaju malima,gubici bi ti sigurno bili puno manji ili ih ne bi ni bilo
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/JTYUblFYTODevjZJ1ISeiQ==.pdf
kako li je lijepo prvi vidjeti ovo, pokupiti sve rasploživo i uvaljati 15% skuplje. Podsjeća me na neka stara vremena. Živjeli 😀