Kao sto se i ocekivalo od nove vlade, ukida se 0 promila:
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,1,4,koalicijski_ugovor,103964.jl
[thumbsup]
Bas me zanima koliko ce promila skociti Badel zbog te vijesti. [lol]
Salim se. Jako dobra vijest dugorocno gledano. [proud]
Bas me zanima koliko ce promila skociti Badel zbog te vijesti. [lol]
Salim se. Jako dobra vijest dugorocno gledano. [proud]
-12,66%
Zašto ovo?
Kupnja Cijena
186 735,00
25 701,00
42 44,00
Cijena Prodaja
822,00 24
829,00 30
840,00 12
847,90 20
848,00 7
Katastrofa. Uopce nema interesa na kupnji.
I jos onaj nalog na 44,00 kn. [embarass]
No dobro, neki panicar se istresao.
*EDIT*
Zaboravih nadodati …
Mozda je neki mirovinac iskoristio ovu korekciju na ovaj nacin si priprema teren za nizi ulaz.
Strpljen-spasen po ne znam koji put …
Ja sam tako nedavno prodao Belje za 280 da bih ušao u ERNT po 2800. Dobar potez tada, sad kad vidim kud je Belje otišlo zadnjih dana plače mi se. Kad kupiš neku dionicu bolje je ne dirati je dulje vrijeme, više se zaradi.[bye]
I da i ne.
Badel je bio i 1000 kn polovicom prosle godine, a skoro cijeli 7. mjesec se vrtio oko 950kn. No tada sam razmisljao da moze bolje i da moze i vise od 1000kn, pa nisam prodao. Sada sam cvrsto odlucio da ispod 900-1000 kn ne prodajem, upravo da sve izgubio.
Trenutno gledano, drzanje Badela u proslih godinu dana je bilo neisplativo i spekulantski pristup se vise isplatio. No kad sam vec zaglavio, ne dam ga po ovim dikontnim cijenama nikome. Nece neki spekulant na meni zaradjivati.
Sve vijesti ukazuju da ce ova godina biti puno bolja od prosle sto se novih poslova i poslovanja opcenito tice, pa nemam razloga za pesimizam i panicnu prodaju.
Ja sam ušao prošli tjedan u Badel, jer sam mislio da će cijena mirovati do godišnjeg izvješća, a kad ono vidiš BD62 ode 11% dolje, pa 10% gore… Što je burza [wink]
Badel po meni ima dva aduta u ovom razdoblju koji mu omogujuću perspektivu rasta bar pola godine. Prvi je činjenica o ublažavanju zakona o 0.0 promila, što bi direktno trebalo utjecati na Badel (prodaju proizvoda). Drugi je ponašanje u prijašnjim razdboljima, ima tu neka cikličnost u kretanju cijene koja se očituje otprilike svakih 6mj. Ovaj trenutan pad nije lijepo vidjet, no mislim da će biti kratkog vijeka. [thumbsup]
Nego, može li meni netko objasniti zašto badel ima ovo na svojim web stranicama [lol] [lol] [lol]
[center]
U P O Z O R E NJ E
Sadržaj http://www.badel1862.hr namijenjen je isključivo punoljetnim osobama. Ukoliko imate manje od 18 godina kliknite na “Odustani”.
Svi ostali mogu ući na site Badela 1862 klikom na “Nastavi”. [/center]
Podsjeća na određen tip stranica, ne mogu se sjetiti koji [wink]
[lol] [lol] [lol]
Mislim da će se stabilizirati na razinama ispod 750. RSI(14), MACD… [color=blue]Strpljen spašen[/color].
da
Je li KD Victorija sta izlazila u zadnje vrijeme iz BD62?
Nazovi ih, pa pitaj…[tongue][tongue][tongue][tongue][tongue]