meni se čini da se tu opet ne zna ni tko pije ni tko plaća. dočekati neku razumnu razinu i bris iz ovoga. ciga.ska posla.
zašto čekati 5 kuna za zbrisati? to nije razumno..
inače, tko kaže da meteor mora zaraditi u cijeloj priči?
meni se čini da se tu opet ne zna ni tko pije ni tko plaća. dočekati neku razumnu razinu i bris iz ovoga. ciga.ska posla.
zašto čekati 5 kuna za zbrisati? to nije razumno..
inače, tko kaže da meteor mora zaraditi u cijeloj priči?
[/quote]
onda kocka ne bi bila kocka. manje više s razumom to nikakve veze nema.
Ovdje su svi “umrli” ili bolje reci “porazeni”. Samo cu reci FI iznenadujuce , izvrsno!
http://www.seebiz.eu/badel-1862-lani-s-dobiti-od-104-milijuna-kuna/ar-151565/
“Grupa Badel 1862 je 2016. ostvarila dobit razdoblja u iznosu od 30,53 milijuna kuna, što je za 173 posto ili za 19,3 milijuna kuna više nego 2015. godine, napominju iz Uprave Badela.”
Evo nekakva zalbica se pojavila!
Gazda u problemima…a Meteor zajedno s njim?
Koliko sam ja citao po novinama (trac ili ne) Meteor je satelitska tvrtka Agrokora.
Bas me zanima tko je i cijim novcem otkupio potrazivanja…da nije to okidac problema Agrokora?
Koliko sam ja citao po novinama (trac ili ne) Meteor je satelitska tvrtka Agrokora.
Bas me zanima tko je i cijim novcem otkupio potrazivanja…da nije to okidac problema Agrokora?
izgleda, prema ekipi koja sada hoće spašavati Bagrokorov, to su isti oni, koji su podržavali Meteorovu kupovinu Badela, biti će oko ovoga još priče, mogli bi neki i preko prugice
Sastavnica Agrokor koncerna nas Badel tesko prozivljava ovu krizu i dogadanja… valjda ce se to sto prije okoncati.