Žao mi je Badela. Imao je odličnu šansu doći do skoro 45-50 kuna.
Ali zbog svoje visokorizične prirode kao i raznih želja i motiva dionica se urušila poprilično, od 32 do 17 kuna….
Žao mi je Badela. Imao je odličnu šansu doći do skoro 45-50 kuna.
Ali zbog svoje visokorizične prirode kao i raznih želja i motiva dionica se urušila poprilično, od 32 do 17 kuna….
ma svima je žao… ali zaista ne vidim poteencijal ni na rok od 3 god., kamoli kraće!
a sad još ovo s carinskom, visi im i stečaj nad glavom!
u svjetlu svih ovih događanja ja se kladim na slovake. imaju tolike prihode da mogu kupiti i badel i meteor zajedno. sad samo važu da to ne bude plaćeno više nego što treba. pošto je to sve pod povećalom javnosti i kontrola medija nije više moguća kao nekad čisto sumnjam da će se netko od domaćih žmuklera usuditi nešto ispod stola dogovoriti. proglasiti stečaj u momentu dok ti je pred vratima bogati kupac iz branše bila bi suluda stvar.
Nudilo se i podupiralo Meteore, ali nista od toga, ciste rucice pred gazdom a Slovaci definitivno sad ulaze.
mogao bi badel završiti i u stečaju pa umjesto 10 kn vrijediti uskoro 0 kuna…
Kolega Verdi , Meteor odgovara upravi i vrlo vjerojatno “sekti” koja vlada drzavom…nama malim dionicarima se u koliko prodje psn vrlo vjerojatno ne pise dobro jer ce Meteor otkupit sve dionice za 10 kn i mi protiv toga necemo moc nista ( primjer slobodne i sl.)..Slovaci su “nesto” ponudili ali nismo vidjeli cijelu ponudu vec samo ono sto su nam mediji prezentirali. U svakom slucaju kao mali dionicar radje bi da “udju” Slovaci jer tu bi mogli ocekivat jos koji skok vrijednosti dionica , u protivnom ne vidim realan razlog za tako nesto…kome krivo kome pravo.
Pozdrav
Mnogi pisu Meteor kupuje? Kad nesto kupujete onda trebate to i platiti… S cim to i kako i za koliko Meteor kupuje? Jedino mogu konstatirati kako bi Meteor na poklon Badel. Pa ako je tako i netko to odobri mi mali dionicari mozemo se slikati.
Ovo mi smrdi na novi dioki
ono je bio epski promašaj. sumnjam da ga netko može nadvisiti.