Ne znam, gledam ovo i vrtim se ko maca oko vruce kase, i iako smatram da politika nece pustiti da ovo ode u stecaj jerbo bi to bila nuklearna sramota ne mogu se nasiliti da stavim ni 29 kn u ovo njesra od dionice. I nije to bas tako jednostavno: pregovaracka pozicija kupca / vjerovnika je jaca od pozicije drzave. On moze zaraditi i na stecaju, a drzava pak mora rijesiti PSN posto poto, po principu daj sta das, i to po mogucnosti da mogu reci kako Konjacic ostaje u “hrvatskim” rukama, prodaja strancima ne bi dobro odjeknula medju domoljubnim uzivateljima Konjacica. I to sve ne uzimajuci u obzir zakulisne igre. Dokap ce ici po minimalnoj cijeni. Ili vrlo blizu toga. Nema niti jednog razloga da bude vise.
Ajde da vidimo danas do kuda najnize prodaja moze, samo pratim…
ovdje sve ovisi i raspletu oko preuzimanja jer dok se ova trakavica ne riješi cijena teško da će rasti zbog neizvjesnosti i straha….no kad i ako se ovo uspješno okonča, onda je moguć nagli skok cijene u dan-dva i +50%
Što znači ako se uspješno okonča? Nije li bitno nastaviti pozitivno poslovati, znači radi se o procesu koji traje i koji ne može završiti jer ako bi se okončao tada bi to bio kraj.
THE END
Što znači ako se uspješno okonča? Nije li bitno nastaviti pozitivno poslovati, znači radi se o procesu koji traje i koji ne može završiti jer ako bi se okončao tada bi to bio kraj.
THE END
ma nije badelu problem poslovanje, nego privatizacija koja nikako da se dovrši jer se 2 grupacije svim silama bore za preuzimanje badela 1862. kad se to dovrši, firma će imati jakog gazdu, a to će se nužno odraziti i na snažan i brz rast cijene dionice
ja sam kupio pa neka bog da, nadam se da sam dobro procijenio. nisam puno ali za sad dosta
ovdje sve ovisi i raspletu oko preuzimanja jer dok se ova trakavica ne riješi cijena teško da će rasti zbog neizvjesnosti i straha….no kad i ako se ovo uspješno okonča, onda je moguć nagli skok cijene u dan-dva i +50%
Za sedam dana znat ćemo sve …. hoće li cijena na 45 kn skočit teško je znati…
Osobno ne prodajem ispod 55 kn
Ono što znamo da se vodi jaka borba za preuzimanje BADELA između Hrvatskog Davida i stranog Golijata…. ja navijam za ovog manjeg….
🙂
Za sedam dana znat ćemo sve …. hoće li cijena na 45 kn skočit teško je znati…
Osobno ne prodajem ispod 55 kn
Ono što znamo da se vodi jaka borba za preuzimanje BADELA između Hrvatskog Davida i stranog Golijata…. ja navijam za ovog manjeg….
🙂
[/quote]
ništa mi ne znamo, zato cijena i jest tu gdje jest!
Upravo tako, ovo stalno licitiranje cijenom, zapravo, vodi je u suprotnom pravcu.
Još nedavno je bila na 32 kune, a sad je na 29 kuna.
THE END
ma nije badelu problem poslovanje, nego privatizacija koja nikako da se dovrši jer se 2 grupacije svim silama bore za preuzimanje badela 1862. kad se to dovrši, firma će imati jakog gazdu, a to će se nužno odraziti i na snažan i brz rast cijene dionice
[/quote]
Sad kad se ta famozna privatizacija riješi a i tržište nekretnina je krenulo sa dna…. bit će zanimljivo raditi novu procjenu vrijednosti BADELA sa novim gazdom…. 🙂
Promjene u TOP10…
1. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 2.123.568 67,68%
2. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 320.000 10,20%
3. BADEL 1862 D.D. (1/1) 59.103 1,88%
4. KD Victoria 32.558 1,04%
5. RUŽDJAK MARIJAN 31.940 1,02%
6. Privredna banka Zagreb d.d. 26.149 0,83%
7. VRANČIĆ ANTE 16.800 0,54% -1.200
8. ROHAK MILAN 10.250 0,33%
9. KOVAČ IVAN 10.000 0,32%
10. PAVLOV MILORAD 10.000 0,32%