BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je vrlo riskantna dionica.
Iako neki pokušavaju koristiti riječi sigurno će rasti, tržište ih već drugi dan demantira.
Jučer je zadnja cijena bila: 29,00 kn.

neko se iskrcao jer je izgubio strpljenje, a zadnja cijena je bila čisto rušenje cijene (transakcija od sto-dvjesto kn).

kako god, ova dionica jest jedna velika kocka sa šesticama i jedinicama na sebi, pa sad, na koju stranu će se okrenuti tko će ga znati…

A sto sad ne valja, mnogi su objerucke prihvacali Meteor? Pokusaji plasenja s kratkim rokovima i velikim dugom sad nemaju ama bas nikakvoga smisla. Prihodi Badela u Q4 su izvrsni. Uskoro zavrsetak trakavice oko psn ce dionicu pogurnuti u nebo.

da su mislili pošteno platiti ne bi ovoliko niti rastezali, netko se želi jeftino dočepati posrnulog alkoholnog diva

Iako neki pokušavaju koristiti riječi sigurno će rasti, tržište ih već drugi dan demantira.

Naravno da je riskantna, danas moze i jos nize. Ja jedino znam da sam tu pa ako i u stecaj ode. Nalog na prodaju necu staviti ni za “zivu glavu”

Sve ste rekli o sebi kolega.
Sad znam da pišete bezveze na forumu stoga vas više ne mogu doživljavati kao iskrenog sugovornika jer ne staviti nalog na prodaju ako ode u stečaj tvrtka može jedino značiti da nemate dionica jer vam nije ni bitna vrijednost istih.
Ako Badel ode u stečaj cijena će biti 1,00 ili 2,00 kn i to je 6% na trenutnu vrijednost.

Npr. imate 20.000,00 kuna u Badelu i nakon stečaja ćete imati 1.200,00 kn. Očito nemate dionice pa shodno tome ugodan dan.

zašto je ova dionica riskantnija od bilo koje druge? eno zicera na himr pa izgleda kao da je pred bankrotom. za zse je skoro pa uvijek kontra pila i na to treba obratiti pažnju. obično se pred neki značajan događaj izvede obratni manevar. ono rušenje juče mi liči na to. ne mora biti da sam u pravu ali nešto je i u iskustvu praćenja takvih događaja.

who dares, wins

Prvo sam rekao sljedeće: Ovo je vrlo riskantna dionica.
Nisam napisao riskantna u odnosu na neku drugu.
Sve na burzi izgleda u bullu kao da će u nebo i bearu kao da će nestati.
Rizična dionica je stoga što je otvorena predstečajna nagodba pa samim time je rizik veći nego kod Končara koji nema tih problema (dapače, isti odlično posluju).
Ako niste znali radi se predstečaju tj. vrlo mogućem stečaju kod Badela – znači ovo sve gore napisano objašnjava moju rečenicu: Ovo je vrlo riskantna dionica.
Bez obzira što je poslovao Badel u plusu i dalje mu je kapital negativan što znači da ga čeka uzbudljivo razdoblje.

ljudi, strpljenja!
pričekajte objavu onoga što su dogovorili, to svakako moraju u narednih 7-10 dana
tko ima vjere u poštenje svih dionika pregovora, pričekat će u dionici
tko nema, nek’ proda, vrlo jednostavno!

uskoro ćemo svi biti pametniji…

ljudi, strpljenja!
pričekajte objavu onoga što su dogovorili, to svakako moraju u narednih 7-10 dana
tko ima vjere u poštenje svih dionika pregovora, pričekat će u dionici
tko nema, nek' proda, vrlo jednostavno!

uskoro ćemo svi biti pametniji…

poštenje je najvrijednija odlika svih dionika pregovora, Meteor se već pokazao najpošteniji, s tajnim otkupom potraživanja

pred stečajeve smo valjda prošli u još nekim dionicama. bar 20% dionica pa nam je i prag tolerancije prema tome malo viši. za ovo stanje u badelu je isključivi krivac politika pa duboko vjerujem da ni jedna vlast nema m.da odvesti ga u stečaj. posebno kad na vrata kucaju slovaci sa milijardom € godišnjeg prometa. radi se o evidentnom pogodovanju domaćim žmuklerima koji bi za siću da preuzmu firmu čija imovina daleko prelazi obveze. toliko o negativnom kapitalu i domaćem knjigovodstvu.

who dares, wins

Sve ste rekli o sebi kolega.
Sad znam da pišete bezveze na forumu stoga vas više ne mogu doživljavati kao iskrenog sugovornika jer ne staviti nalog na prodaju ako ode u stečaj tvrtka može jedino značiti da nemate dionica jer vam nije ni bitna vrijednost istih.
Ako Badel ode u stečaj cijena će biti 1,00 ili 2,00 kn i to je 6% na trenutnu vrijednost.

Npr. imate 20.000,00 kuna u Badelu i nakon stečaja ćete imati 1.200,00 kn. Očito nemate dionice pa shodno tome ugodan dan.

Samo bez nervoze, bez ljutnje, tako se prije par mjeseci Tonka isto zapitala i “naljutila” imam li ja uopce dionice… Naravno da ih imam. A sto da napisem da nije kroz ove protekle godine bilo rizicno ulagati u Badel, ja sam samo jednom 200 kom. prodao onda je bila cijena cini mi se cca. 78kn. Sto se trebamo ovdje na forumu razbacivati brojkama tipa kapital, dug, fer cijena itd. pa to valjda dionicari znaju. Ovdje se igraju neke druge igre, treba biti strpljiv i ne brz na okidacu navlakacima.

pred stečajeve smo valjda prošli u još nekim dionicama. bar 20% dionica pa nam je i prag tolerancije prema tome malo viši. za ovo stanje u badelu je isključivi krivac politika pa duboko vjerujem da ni jedna vlast nema m.da odvesti ga u stečaj. posebno kad na vrata kucaju slovaci sa milijardom € godišnjeg prometa. radi se o evidentnom pogodovanju domaćim žmuklerima koji bi za siću da preuzmu firmu čija imovina daleko prelazi obveze. toliko o negativnom kapitalu i domaćem knjigovodstvu.

svi lajkamo, a karavane prolaze

neće prodati po kupnji…hm

dan je pametniji od noći!

New Report

Close