BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eh kad mi je sav portfelj u dosadnima. malo bi neke akcije ali da ne košta.

who dares, wins

eh kad mi je sav portfelj u dosadnima. malo bi neke akcije ali da ne košta.

u tri prve 3,5mil.prometa od ukupnih 5,5 mil. to mora za sve biti dosadno, nadajmo se da teza nije pogrešna

imam malo i igh pa mi to spašava dan. još da nema onog poreza odigrao bi koji tiket. ovako ne pipati ništa do iduće godine.

who dares, wins

Jutarnji list _ tiskano

S.t. Nicolaus se ne kani lako povući iz bitke za BADEL

Rat za preuzimanje najvećeg domaćeg proizvođača alkoholnih pića opet je uzavreo. Slovački preuzimač ovaj se put udružio s domaćim partnerom.

Na ovakve naslove cijena na nekim tržištima bi rasla dvoznamenkasto, mi smo malo skromnije tržište tako i rast… 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/badel-1862-postupak-odabira-strateskog-investitora-proveden-na-temelju-cvrsto-utvrdenih-usuglasenih-kriterija/

Kolega ING..kako bi trebali sad reagirat ?..Sreca da se “investitori” ne povode medijskim natpisima koji su ocito u svrhu necijeg interesa a najmanje onog koga se ticu.
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/453943/Viro-demantira-Ne-preuzimamo-Badel-sa-Slovacima.html

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ne volim napuhujuće članke.

Vidim da moderator ne spava pa ga pozdravljem ovim putem i neka se odvaži pa koji post propusti…

Samo imovina BADELA ima ogromnu vrijednost…ne samo u hr već u zemljama ex ju..

Gdje se može vidjeti taj popis imovine?

popis imovine potražite sami ili platite nekome za insajd ifo. kako su informacije manje više dostupne svima koji nisu lijeni to stvarno nema nikakvog smisla plaćati.
nego još uvijek je tu dosadno ko na groblju.

who dares, wins

Vidim da moderator ne spava pa ga pozdravljem ovim putem i neka se odvaži pa koji post propusti…

Samo imovina BADELA ima ogromnu vrijednost…ne samo u hr već u zemljama ex ju..

Gdje se može vidjeti taj popis imovine?
[/quote]

Dovoljno je da kolega vidite naslove u gornjim naslovima _ postovima… trebalo bi Vam biti jasno o kakvoj se ogromnoj imovini radi….

Što mislite da će METRO ili neko od vrijednih državnih službenika sada na pragu preuzimanja BADELA pisati o vrijednosti imovine!
Dakle ne samo u Zagrebu nego u cijeloj bivšoj jugi……

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

http://www.seebiz.eu/u-badelu-sastanak-s-meteorom-i-vjerovnicima/ar-146848/

Badel je prema moje skromnom mišljenju na granici BITI ili NE BITI.
Naime, ako uspije sklopiti predstečajnu nagodbu tada bi i ova cijena bila smiješnja.

Zadnje izvješće sa ZSE je bilo u petak:
Obavještavamo investicijsku javnost da je danas u prostorijama društva Badel 1862 d.d., u
skladu s odredbama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, održan
sastanak s potencijalnim strateškom investitorom društvom Meteor d.o.o. iz Đakova te
najvećim vjerovnicima Društva koji predstavljaju 94,09 % potraživanja u postupku, u cilju
postizanja dogovora oko mjera financijskog i operativnog restrukturiranja, kao sastavnih
dijelova Plana financijskog i operativnog restrukturiranja.
Na sastanku su prezentirani elementi ponude Meteor grupe koja predstavljaju polazište za
izradu plana financijskog i operativnog restrukturiranja Društva o čijem prihvaćanju će
odlučivati vjerovnici u okviru postupka predstečajne nagodbe, a koji će u okviru zakonskih
rokova biti objavljeni.
Pregovori s vjerovnicima oko usuglašavanja elemenata plana restrukturiranja, a radi
uspješnog okončanja postupka predstečajne nagodbe i postizanja kapitalne adekvatnost, kao
bitnih uvjeta za osiguranje dugoročne opstojnost Društva, će se intenzivno nastaviti i u
narednom razdoblju, o čemu ćemo redovno obavještavati investicijsku javnosti.
BADEL 1862 d.d.

New Report

Close