BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/dalic-kutjevo-poslalo-pismo-namjere-za-badel-odlucuju-vjerovnici/ar-145896/

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Objasnjava Dalicka neke stvari, a vidjeti cemo kako to bude zavrsilo…
“Prema njezinim riječima, Ministarstvo je u tom smislu uputilo Badel na izradu efektivnog plana restrukturiranja, koji će omogućiti završetak predstečajne nagodbe, opstojnost društva i očuvanje zaposlenosti. Ako taj plan zahtijeva denominaciju državnih udjela, onda se Badel mora obratiti Ministarstvu državne imovine i CERP-u, kazala je.

http://www.seebiz.eu/dalic-kutjevo-poslalo-pismo-namjere-za-badel-odlucuju-vjerovnici/ar-145896/

Pozdrav

znači, interes postoji, samo da političari nešto ne zapetljaju

Ovo je zapravo losa stvar… imate sigurnog kupca ali i vjerojatno manji cijenu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Meni je ovo dobra stvar, ono sto je do sada bilo nije bas bilo dobro, zar ne

u potpunosti se slažem… Meteor može diktirati dalje uvjete PSN-a i, kako i sama Dalićka kaže, ‘denominirati državne udjele’ ako treba, a ostatak vjerovnika se s tim može u principu samo složiti… ili to ili – stečaj!

Svemu usprkos, eppur si muove!

Ja sam gore nspisao sto je Dalicka rekla o eventualnoj denominaciji…

Zasto pisete sto nije receno?

Ako je država kao jedini veliki vjerovnik i većinski vlasnik sa 82% udjela u stečaj odvela KSST i neprihvačanja prijedloga PSN/sama ga je pisala/jasno je da eventualnu denominaciju radi dokapitalizacije mora odobriti država.Može ga i prodati ali kupac mora uložiti velika sredstva
radi isplate vjerovnika u PSN.Meteor ne može bez države kao većinskog vlasnika napraviti denominaciju,a tada slijedi stećaj.Ali ni država ne može bez Meteora kao većinskog vjerovnika/dovoljno im je 1/3 glasačkih prava u PSN/ izglasati PSN.
Teški pregovori,država će nastojati prodati svoj paket što skuplje,a Meteor će nastojati preuzeti u dokapitalizaciji što jeftinije.Ako se nađu na 50 super/sredina između 10 i 100.

Ako je država kao jedini veliki vjerovnik i većinski vlasnik sa 82% udjela u stečaj odvela KSST i neprihvačanja prijedloga PSN/sama ga je pisala/jasno je da eventualnu denominaciju radi dokapitalizacije mora odobriti država.Može ga i prodati ali kupac mora uložiti velika sredstva
radi isplate vjerovnika u PSN.Meteor ne može bez države kao većinskog vlasnika napraviti denominaciju,a tada slijedi stećaj.Ali ni država ne može bez Meteora kao većinskog vjerovnika/dovoljno im je 1/3 glasačkih prava u PSN/ izglasati PSN.
Teški pregovori,država će nastojati prodati svoj paket što skuplje,a Meteor će nastojati preuzeti u dokapitalizaciji što jeftinije.Ako se nađu na 50 super/sredina između 10 i 100.

Upravo tako se i meni cini… a još kao mali sam od “starih” ljudi cuo izrecicu “dobro drvo i po pola puca”

Trazi se malo dodatnog vremena, jos nije sve iskristalizirano!

RTL, HTV, NOVATV……..svi o BADELU.

Čini se da je stvar gotova … METEOR je gotovo siguran odabir…..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close