BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da Meteor nastavlja po planu

Jučer, u gostovanju kod Šprajca, pp Vlade Dalić navela poimence
jedino i samo Badel kao prioritet u rješavanju privatizacija.

marcello

Fina nastavlja predstecajnu i imaju 120 dana da je okoncaju.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

meni je tu sve jasno i ništa mi nije jasno. predstečajna, privatizacija, dokapitalizacija… jedino da pomaknem target na 70 jer je tu bilo nekog interesantnog prometa ako se dobro sjećam.

who dares, wins

Fina nastavlja predstecajnu i imaju 120 dana da je okoncaju.

Pozdrav

Navodi se u Rješenju da “nastavlja teći rok” ali ne navode koliko je
već vremena/dana proteklo ?! jer onda ostaje samo razlika
dana/roka, zar ne? Transparentno…..ha, ha.

marcello

baš to kolega. prvo što mi nije bilo jasno je datum. od-do? klasična petljancija u režiji krajnje nesposobne i podmitljive državne administracije. kad bi oni napokon maknuli svoje šape sa tuđe imovine nama bi sunce svanulo i bdp bi samo u prvoj godini skočio bar 10%

who dares, wins

Na TTX Hrt piše da je predstečajna nagodba započela 23/4/13
i da je prekinuta nakon tri mjeseca. Po tome bi ostalo još 30 dana
ako sam dobro računao. Više sam sebi ne vjerujem……

marcello

Maric se raspricao, navodio neke kompanije koje su mu prioritetne i za brzo “zbrinjavanje”. Jedino mi nije drago sto je tu Badel pod istim nazivnikom sa nabrojanima jer bas tu i ne spada…
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/goran-maric-za-novu-tv-ne-postoji-siguran-registar-drzavne-imovine-a-tako-neuredjenom-sustavu-potrebno-je-ministarstvo—455848.html

Netko postaje nervozan na ovoj dionici?! Već drugi puta (koliko ja
pamtim) pokušava sa desetak dionica srušiti cijenu. Ask se ne da.
Šta je tu toliko zanimljivo……?

marcello

Netko postaje nervozan na ovoj dionici?! Već drugi puta (koliko ja
pamtim) pokušava sa desetak dionica srušiti cijenu. Ask se ne da.
Šta je tu toliko zanimljivo……?

možda zemljište, proizvodnju se uvijek može dislocirati na neko jeftinije područje, a ovo dobro prodati ili izgraditi

Mozda da popijem jos jedan pelin, neka ovo u STECAJ natjeraju najbolje![/b]
“Posebno nakon što se je pokazalo netočnim da je Meteor otkupio 67 posto potraživanja. Da se ide na raspisivanje novog natječaja, što je Panenić htio, upitno je bi li sada bilo dovoljno vremena. Neki dan je nastavljena predstečajna nagodba Badela, a nakon trogodišnjeg prekida i nakon 120 dana od nastavka, kako je već ranije isticao predsjednik uprave Badela Ivo Markotić za tu tvrtku bi nastupio stečaj. U Meteoru nisu htjeli komentirati vjerojatnu odluku da će njima pripasti Badel, dok to ne bude i službeno, a u slovačkom St. Nicolausu kažu da su i dalje ozbiljno zainteresirani za Badel i vjeruju da su najbolji partner toj tvrtki. A kakvi će im biti daljnji potezi, kažu, ovisi o odluci Vlade i Ministarstva. “

Imate kolega na Fini zahtijev uprave za produljenjem postupka za jos 90 dana posto “nisu utvrdjena potrazivanja vjerovnika ” ?!?..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close