Evo (navodno) naručenog članka Meteor grupe.
Pocelo je zakuhavanje VL ne spava clanak izlazi 07.10 u 23:35 biti ce burno na novom natjecaju.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/i-stanic-se-javlja-za-badel-a-nisu-mirni-ni-ostrc-i-st-nicolaus-1119245
Bravo pongy, sunce tatino..
Dokupljivao sam po 27,xx, bio sam aktivan i kad su drugi posustali, sad se divim sam sebi kakav sam Oracle of Omaha bio 😊
Da će Meteor nastaviti kroz PSN? Ali…ima jedno ali, PSN je prekinuta. I nitko ne zna dokle. Očito je nastaviti može samo onaj koji ju je i prekinuo, to je drzava. A neće.
Tako da sad Upravi jedino preostaje raspisati novi natječaj kako joj je i naloženo, a interesenata opet neće nedostajati, ovaj puta ocekujem još oštriju utakmicu
Jooj otvaranja u ponedjeljak, jedva čekam
Situacija na politickoj sceni bas ne ostavlja puno vremena Panenicu, vidjeti cemo sto nose prvi dani u slijedecem tjednu. Nadam se da cemo onda biti “pametniji”!
Bravo pongy, sunce tatino..
Dokupljivao sam po 27,xx, bio sam aktivan i kad su drugi posustali, sad se divim sam sebi kakav sam Oracle of Omaha bio 😊
Da će Meteor nastaviti kroz PSN? Ali…ima jedno ali, PSN je prekinuta. I nitko ne zna dokle. Očito je nastaviti može samo onaj koji ju je i prekinuo, to je drzava. A neće.
Tako da sad Upravi jedino preostaje raspisati novi natječaj kako joj je i naloženo, a interesenata opet neće nedostajati, ovaj puta ocekujem još oštriju utakmicu
Jooj otvaranja u ponedjeljak, jedva čekam
doista, vrlo zanimljivo otvaranje! crobi prešao 2000!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-panenic-uzeo-406-tisuca-kuna-iz-proracuna-ministarstva-za-svoju-promidzbu-u-kampanji/925009.aspx
čini mi se da Panenić više neće “stići” biti ministar, imati će nekog drugog posla..
@Novi
Nemam u bookmarku taj portal inexxx, a sto oni pisu? O cemu? Ima li tu necega pametnoga interesantno…?
PD donosi…
U 2017. na bubanj preko burze 23 državne tvrtke.
“No, o potencijalu prodaje CERP-ovih vlasničkih paketa govori i podatak da je u prvih šest mjeseci ove godine objavljena prodaja 45 manjinskih udjela, a prodano je tek njih pet. Među poduzećima u većinskom vlasništvu čija je prodaja otežana zbog nedovršenih predstečajnih postupaka su i neka atraktivna poput Badela 1862 ili Hotela Medena te Club Adriatic, no interes, pa i reakcije s popisa onih raspoloživih za prodaju najviše će izazvati ACI marine. Međutim, detalja o paketu koji bi eventualno bio stavljen na burzu u planu za upravljanje nema. Na listi za prodaju biti će i većinski udjeli u Borovu, RIZ Odašiljačima”
izvješće poznato ? nekome? mora biti dobar + , ako je suditi prema ranijem
Očigledno je jedan od dva igrača krenuo i u kupnju preko burze. (nadam se 🙂 )
Like! 🙂
Za sad cca 8.600 komada, odnosno 1,1% dionica. Garantiran ulazak na 4.mjesto top dioničara.
P.S. Posjedujem BD62 dionice i ovo nije poziv za kupnju ili prodaju.