Smanjeni prihodi u odnosu na proslu godinu. [smiley6]
BADEL 1862 D. D./REDOVNA BD62-R-A (27.07.07)
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 75.000 9,97 Skrb. račun
2. PERKOVIĆ ANTO 74.024 9,84 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 59.363 7,89 Skrb. račun
4. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 57.800 7,69 Osnovni račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 30.435 4,05 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 13.779 1,83 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 12.703 1,69 Skrb. račun
8. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 10.000 1,33 –
Ukupno: 44,29
U SDA još nije provedena kupnja Perkovića od 5.000 kom. koje je objavio 25.07. (od Ljerke Krpina) On sada ima “84.024 dionice društva, što čini 11,17 posto temeljnog kapitala društva.”
Je, smanjeni su prihodi. Ali ako se ne varam, molim da me netko ispravi ako govorim krivo, oni su ove godine imali neke investiciji ili akvizicije?
I opet dan zavrsio s 0% na 950kn, a bollingeri se sve vise priblizavaju.
Povecani prometi od cetvrtka proslog tjedna , pa tako i jucer. Mozemo li ocekivati neki skok ovog tjedna?!?
Dugo stagnira oko 950kn !?
Sudeci po prometima, definitivno se nesto kuha i mislim da bi se moglo nesto desiti. A sad na dolje ili gore … Tesko mi je reci. Nadam se gore. [smiley2]
Ako se gleda tehnicka analiza, moglo bi gore, no to cesto zna zavarati.
Ali sumnjivo mi kako to da bas uvijek kad se pociste svi nalozi po 950kn i postanu vidljivi oni visi (npr. onaj po 955kn), uvijek netko kao namjerno poklopi taj i vraca prodaju na 950kn. Kao da se umjetno za nekoga blokira rast.
A opet, onaj koji kupuje po 933-950kn tolike kolicine dionica, sigurno ne kupuje bez veze i ima racunicu u tome.
Strpljen, spasen. [smiley1]
Mislim da netko namjerno drži tu dionicu dolje.
Točno prosac. Dionica se tempirano drži između 930 i 950 kn. Pogledaj tko je upisao najviše dionica Badela u proteklih mjesec dana i …………..sve jasno [smiley2]
Kad se hrpa stvori a time i “kritična masa” onda će iči ……………
Da mi je samo znati tko i zasto rusi cijenu!? [smiley10]
Tko ruši cijenu? Oni koji se žele nakrcati prije nego bude puštena s lanca.
Zašto ruši cijenu? Da sa nižom ulaznom cijenom u tom trenutku ostvari što veči profit
[smiley2] Pogledaj Top 10!
Znaš to sve i sam………
Po top10 se moze skuziti da je Hypo izasao (ako ne potpuno, onda dobrim dijelom), a PBZ se dodatno nakrcao.