BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovu dionicu sam imao u počecima na ZSE-u kada se isto očekivala prodaja, ali ne sjećam se više zašto je, naravno, propala.

pratio sam je opet minimalno zadnjih par mjeseci s obzirom na natječaj, bez kupovanja i uz ciničan osmijeh i misao "što sam ja svašta kupovao, dobro da sam još uvijek preživio".

Meteor je preuzeo Badel uz pomoć još jedne pljačke stoljeća zvana "predstečajna nagodba", to mi baš nekako ne daje nadu za imati ovu dionicu, a i guglanje rukovodećeg kadra isto baš ne izgleda nešto obećavajuće, za globalne pojmove radi se o sitnim lokalnim mut……

o čemu ti frajeru pričaš!!??
KAKO JE PROPALA??? krajem 2007 j cijena bila i 1000 kn, do kraja ožujka 08. g. 750-850 kn. na njoj sam pokupio jack pot prodavši veći dio! kasnije se ispostavilo da je bila pogreška što nisam prodao sve.

“Badel 1862 d.d. – Odabir o postupku odabira strateškog investitora”
Zagreb, 6. rujna 2016. godine
OBAVIJET O POSTUPKU ODABIRA STRATEŠKOG INVESTITORA
“Nastavak sjednice Povjerenstva je zakazan za sutra, kada Društvo očekuje donošenje konačne odluke o preporuci za odabir strateškog investitora”

I sto su onda odlucili ???
Ili je to mozda “day after yesterday”? Ali jos nitko nista ne zna!
.

"Badel 1862 d.d. – Odabir o postupku odabira strateškog investitora"
Zagreb, 6. rujna 2016. godine
OBAVIJET O POSTUPKU ODABIRA STRATEŠKOG INVESTITORA
"Nastavak sjednice Povjerenstva je zakazan za sutra, kada Društvo očekuje donošenje konačne odluke o preporuci za odabir strateškog investitora"

I sto su onda odlucili ???
Ili je to mozda "day after yesterday"? Ali jos nitko nista ne zna!
.

Nista tocnije razmatrat ce jos tri mjeseca pa ce raspisat novi natječaj

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

I što sada da li su nasukani koji su ostali nasukani?

Lp

@jbilokapic
Ma nema ovdje “friskih” nasukanih, odavno je ovdje ekipa nasukana! Jedino sto treba neki remorker da nas povuce.

Da mi je samo znati o cemu sada vjecaju. Pa nema se tu puno izbora ili se meni to samo cini.

Odabran odabir o odabiru strateskog partnera??? Uskoro!

Sto se oni kolega manje petljaju to firma bolje radi. Evo bas citam u dnevnom tisku da je odrzan party u povodu promocije Badelove nove votke :)…Razne Ive , Mie i ostale bitne face su nabrojane kao prisutne hostese….ma nema straha dok su one uz nas 🙂

Pozdrav

svi smo mi Crobex

a ludaka razbi bid s 4 komada… i to ranom zorom 😂😳

http://zse.hr/default.aspx?id=74514

Badel badelovcima.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Samo malo da si ovo prevedemo. Za sada nema reakcija, jer jos spavamo.

New Report

Close