BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa što ovi rade, zašto ne čekaju 20, nego daju 30, neozbiljno od njih totalno, da ne sakupljajo ove meteori još na burzi, valjati će im

Uvijek je Ivica tvrdio da je Knez najbolji trgovac u Hrvata, puno je toga tu tocano, a cime se “trgovac” bavi proizvodnjom??? Samo vi i dalje rasipajte kad vam ih je “tata” kupio! Za danas dosta, jucer sam pretjerao.

Jedino što je Panenić ovdje krivo/nekorektno napravio je ako je odugovlačio kako bi Meteor dobio na vremenu da riješi preuzimanje dugova s kojima je prešao 2/3. Sve ostalo je sto posto čisto, a ovo je ne može nitko znati jer se razvlačilo s boje strane plus sindikati koji uvijek igraju neke svoje igre.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Darko Knez (nadam se da radi link):

VaPovezane osobeurl]

zna li netko, kupuje li Badel sirovinu za proizvodnju alkohola od koje naše sladorane

zanimljiv je lik taj Raspudić:
iz fin. izvješća Meteora za 2015. god. da se iščitati da je društvo zaduženo dugoroč. kreditom kod Kreditne banke Zagreb (3.150.000 eur odobreno, podmirene sve obveze prema drugim bankama kreditorima), osim toga imaju i kratkor. zajam Konzuma (13.000.000 kn) s rokom vraćanja 31.12.2016.

Agrokor, Koncern Agram, Atlantic grupa… nastavi niz

accountant evo ovo što je aktivno:

Darko Knez – Vezani subjekit:
BELJE – član nadzornog odbora
AGROKOR – član uprave
MULTIPLUS CARD d.o.o. – predsjednik nadzornog odbora
ADRIA RETAIL – direktor

molim one koji se malo bolje razumiju u ovo; znači država praktično ne može više nikako utjecati na cijenu pretvorbe potraživanja u kapital, tj po koliko i koliko će se novih dionica izdati? Čini mi se da tu ima još dosta zavrzlama, ali koliko je zbilja realno da Meteor napravi dokap po 10 kn?

Ante Raspudić novi hrvatski kralj alkohola

ja bi sad ovu igru najprije usporedio sa sunčanim hvarom. bez da se dublje upuštam u tumačenje nekih zakona o predstečajnoj nagodbi koji su mi totalna nepoznanica.

who dares, wins

Ja bi samo ovo da prokomentiramo, ako je ovo ispod točno a je zna se na ime čega i koliko je HR stekla udjela.

“Badel je, podsjetimo, u državni portfelj uvršten u srpnju 2011. u mandatu premijerke Jadranke Kosor koja je dug nastao neplaćanjem trošarina, poreza i doprinosa u visini od gotovo 228 milijuna kuna naplatila ulaskom države u vlasništvo kompanije kroz preuzimanje 77,88 posto udjela.”

A sada pitanje Panenicu što si ti radio i gdje si bio? ako je ovo što si izjavio istina i kome i koliko su Meteori iskeširali za 67,5%

“Meteor grupa uspjela je navodno, prema Panenićevoj izjavi koju je jučer dao medijima, otkupiti 67,5 posto potraživanja Badela, što znači da “drži većinu potraživanja, pa može odlučiti o nastavku i modelu predstečajne nagodbe”. Panenić, međutim, nije skrivao nezadovoljstvo takvim raspletom, pa je dodao kako je od “povjerenstva zatražio da utvrdi jesu li ugovori o preuzimanju potraživanja izvršni ili opcijski”.”

Ante Raspudić novi hrvatski kralj alkohola

Ante kralj, a dioničari alkoholičari

New Report

Close