BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ide žalba onda će ovo potrajati… evo im njihovih predstečajnih…

Ništa od te žalbe, sve je bilo po zakonu, a rečeno je da ih je savjetovao udbin švercer žvaka, kako preuzeti za “nula kuna”.

penny ,bila i ostala ,sa 2400 kn srusena 14% ,,dajte molim vas .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Badel preuzima Meteor kojima ima dobre veze (Atlantic, Agrokor) i sposoban je (jučer pokazao) , a pojedinci u panici da će ga voditi lošije od države..ehh

tu si tužbu mogu ‘okačiti o rep’, postoje pozitivni propisi RH, kao što je Zakon o fin. poslovanju i predstečajnoj nagodbi
držim da se tu ni državi ne sviđa ovaj salto mortale koji su izveli u Meteoru, možda jesu zatečeni i sad se ljute i dure k’o adolescent ali i sam Panenić priznaje da je sve legalno, možda ne i moralno
i koga bi oni uostalom tužili? mogu jedino državu a to opet s Badelom i s preuzimanjem veze nema, ovdej vrijedi ona stara Rojsova: ‘tko je jamio – jamio!’
Raspudić je novi kralj alkohola u hrvata

nas stare Badelofce, neće tek tako rastjerati Ivičini hrvatski ovčari (pulini), u pitanju je ovisnost, moraju nas liječiti, a to je dugotrajno i nepredvidivo

Kao Panenic i ekipa zacudjeni hahaha. Zasto imam osjecaj da je svak ovdje dobija pinkicu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kolege da li se slazete da potpisemo peticiju i posaljemo na ZSE da se uvede posebni dionicki index na ZSE i da se nazove Agrokorex.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Koja bi razlika bila da su prihvatili ponudu jednog ili drugog ??
Ovako im je Meteor olaksao donosenje odluke i nemaju se razloga vise razmisljat . Sad nek objave javno detalje ponude i preuzimanja. Badel je tvrtka koja kotira na zse i ako informacije nisu svima dostupne trgovanje bi moralo biti blokirano.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Netko opasno skida po 30 kuna

… Sad nek objave javno detalje ponude i preuzimanja. Badel je tvrtka koja kotira na zse i ako informacije nisu svima dostupne trgovanje bi moralo biti blokirano.

Pozdrav

pa nisu dali ponudu za preuzimanje, preuzeli su potraživanja od ostalih vjeruvnika u okviru PSN… dalje stvar ide kroz PSN, to prvo treba riješiti a sada su im ruke nevezane da naprave što god smatraju da treba

Pričam ti priču…..neki uhvatili 10-20% na brzinu. Sada povrat cijene…….na 30 kn a onda dalje.

marcello

New Report

Close