Meteor grupa uspjela je navodno, prema Panenićevoj izjavi koju je jučer dao medijima, otkupiti 67,5 posto potraživanja Badela, što znači da “drži većinu potraživanja, pa može odlučiti o nastavku i modelu predstečajne nagodbe”. Panenić, međutim, nije skrivao nezadovoljstvo takvim raspletom, pa je dodao kako je od “povjerenstva zatražio da utvrdi jesu li ugovori o preuzimanju potraživanja izvršni ili opcijski”.
Izravno je prozvao vodstvo Hrvatske poštanske banke (HPB) zbog potpore Meteoru. “O tome nisu izvijestili državu kao vlasnika, ni ministra financija i konkretno mene, što smatram da je vrlo loš odnos državne tvrtke prema Vladi”, kazao je Panenić.
Izgleda tresla se brda rodio se miš… Moj Paneniću ovo ti je posao stoljeća!
Znaci svi ste izasli od 32 na vise- Sada opet dokup po 15 i onda kazu da na ovoj burzi ljudi gube pare. Ja jos ni jednoga sta je pogubio pare nisam upoznao.
@Pongy
zašto se brinete? nek’ pišu o 10 kn kad ih to veseli! realnost govori drukčije:
otkada je prvi puta spomenuto da Knez, jedan od najboljih ljudi Agrokora, napušta firmu i dolazi u Đakovo (btw mislim da nitko nije dovoljno naglasio da je on postao suvlasnički vezan s Meteorom), dao sam si truda pa sam pogledao da cijena je narasla s 19,50 na 24,00 kn, samo taj dan
to je bilo 24. svibnja
od tada opet na današnju zaključnu 30,00 kn; to je već 50% rasta u 3,5 mjeseca
uz sva podmetanja, negativne napise po novinama, Markotić-ovo, Markotić-ono, Centar banke i limuzine za menadžere, tu smo gdje jesmo, na 30 kn danas zaključna
i s 40% kapaciteta kao što svi znamo! i nisu sve glasine – za nevjerovati je što je taj čovjek Knez u toliko malo vremena učinio; drugi samo pričaju, on radi! Panenić zasjeda – Knez kupuje!
izbaciti državu iz Badela (kako je netko ovdje spomenuo, po zakonu koji su sami ‘krojili’) nije lako
a bune se mali dioničari već godinama, od famoznog pretvaranja potraživanja za poreze i doprinose u kapital, pa sve do isplate Perkovića koji je dobio očito neku drugu cijenu dionice… oni glasni a Knez potiho i eto ti sada rezultata
a smiju nam se da ćemo ‘izvisiti’, eto meni i na OPTE postavaljju pitanja jel’ sam prodao sve? koliko mislim zaraditi, kunu-dvije?
pa idite onda na Đuru kad je tamo sve jasno i sve se zna, samo tamo je zarada valjda, i jest kad je tamo netko ‘pogurao’ likvidnost
@Frankie 6.9.2016 22:22
Znaci svi ste izasli od 32 na vise- Sada opet dokup po 15 i onda kazu da na ovoj burzi ljudi gube pare. Ja jos ni jednoga sta je pogubio pare nisam upoznao.
Ja nisam prodao niti jednu, nisam ništa zaradio, a ronio sam i kad je bila 10-tak kuna i još uvijek” ronim”. Barem da sam kao Verdi vrganje brao ne bi mi bilo žao. Ali dok do mene cijena stigne moći će se i dogodine vrganji brati!
Moj Pongy evo ti si stvarno prvi za kojega cujem. Ja vam iskreno kazem svoje dionice ne dam ispod 300 pa ako ikad tu cijenu docekam dobro je ,a ako ne opet dobro.
@Frankie
Bilo bi glupo reći da sam na ovaj “deponirani novac” zaboravio, ali ako padne i na 10kn ja sam opet tu!
stečaj i mirna Bosna
Laku noć, ne želim više spamati temu!
HRT4 hitno, odmah, sada.
špekulanti dolaze pameti – a cijena dionice prema 20-ak kuna…
Evo sad je završilo, ukratko negativni prijem banditskog preuzimanja, Slovaci najavljuju žalbe preko EU, a Panenić izjavio da je Badel preuzet nemoralno, ali “zakonito”.