BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Pongy
sad sam vidio tek Vašu objavu… he-he
ne, radi se od grožđa, barem ovo Badelovo, nije ‘delanec’ 🙂
ali od kukuruza se radi whiskey, ne?
možda na policama bude uskoro nešto novo?

Imam neki cudan osjecaj dok mi mali trepnemo okom vlada ce donijeti odluku i vjerojatno mnoge iznenaditi svojim odabirom.

A biti će da se već odluke donese…popriličan skok u pola sata.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

@pero82
Da, a promet mali, premali… jucer na optimi milijun kuna samo tako!

Je, istina…i to i mene nekako najviše žalosti.

Jučer i prekjučer je promet OPTime bio toliki da sam i sam htio malo uletjeti u to. 🙂 Srećom ili na žalost (to će vrijeme pokazati), nisam. 🙂

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

A gdje nam je Verdi, jel ga jos pohlepa “pere” jel se stavio na bid ne vidim da je…

nadam se da nitko u toj nesposobnoj tehničkoj Vladi nije nerazuman i da odluku treba donijeti, ma kkava ona bila, strana ili domaća, biti će bolja od trenutnog stanja, malo mi ovaj sindikalist Orešković djeluje navijački, tako je i u Đakovštini navijao za domaće, pa znamo kako je to završilo, možda je znakovito da je ovdje opet nekakva zagrebačko-đakovačka ekipa, a vidim pristiže nam i “sindikat” iz Kutine, prodaju po 18

U ponedjeljak ili pukovnici ili pokojnici

Vaš link …
Vaš link …

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

dok čekamo objavu, možda je nekima promakla vijest:

Uspjeh Badelovih plavaca u Meksiku

da da veza plavca malog i zinfandela… inače, tko ne zna izvor svega je u stvari stara hrv. autohtona sorta crljenak, ima ga u Vrutku, nerijetko uz njega stavljaju ime zinfandel da neupućenima bude možda jasnije o čemu se radi

A gdje nam je Verdi, jel ga jos pohlepa "pere" jel se stavio na bid ne vidim da je…

malo se građevinom zanimam dok je još lijepog vremena. mrtav hladan čekam svoj target. optima me malo više okupira nego badel u ovom trenu. zapravo situacija je takva da želim izbjeći cijelu ovu poreznu godinu dok prvi ne počnu plaćati pa da vidimo kako to fercera.

who dares, wins

@Verdi
Ma taj target je “mala beba” ode u casu, ako bi se i polovicno digla cijena (a ima razloga) koliko danas na dionici ZB za sto nije bilo bas nikakvog razloga.

Ivan Dolac, Dingač, Mediterano, Cuvee Benkovac i još mnoga su ne vina to je mlijeko! A baš čitam o narudzbama meksikanaca, ha,ha pa oni nis ne piju… niti litricu po stanovniku. Da nas Hrvata ima tolko ne bi bilo brige za 10 Badela! Jedva cekam ove nadolazece dane da vidim sto i kako ce trziste reagirati na dionicu Badela.

New Report

Close