možda ovo pomogne? stvarno kriminal, uložili 200 milja a prodali za koliko?
Uz 200 milja kuna doci do imovine od 700 milja kuna za 2 do 3 godine. Kada platis sve dugove iz poztivno poslovanje badela, kanale prodaje i naravno poticaje dobiti ce badel besplatno. I to je firma koja pozitvno posluje. Ma zapravo ja mislim da bi.bilo najbolje da mi svi platimo todoricu da badel preuzme :).
Jedino steta sto nema eruptivnih izvora konjaka pa ce nesto morati i smisliti. Ali kako mu to i njegovom menadzmentu ne ide najbolje tako cete kupovati brlju boje konjaka po cijeni najfinijeg Remy Martena. A znalci na portalima ce pisati hvalospjeve o uspjehu velikog poduzetnika.
Sigurno će dobro proći Badel kako je prošla i Centar Banka koju je u stečaj odveo Ivo Markotić.
Državne novce za spas banke je podijelio svojim prijateljima.
Tomislav Panenić je bio gost RTL Direkta sinoć i rekao da prodaja Badela sigurno ide prije izbora ali da se moraju dobro razmotriti ponude te da Badel ne stoji loše niti je tvrtka u problemima.
Bumo vidjeli. I dobitak izbora će ovisiti o ovoj transakciji mislim da neće to proći kako se nekom snilo kada su glasovi u pitanju razmislit će dva puta.
Dokup sad il` nikad, pitanje je sad? Cijena je primirena i svi nešto “špekuliraju”! Ova vlada je brza na okidaču da ne bi bilo kao s Končarom.
ne znam Pongy, ali moram priznati da se lijepa potpora na 30 kn stvorila
odskočna daska za 30+ kn je tu!
Ma gle od tih napuhanih dugova koji slove od 600 do 800 milja kuna vjerojatno su dugovi stvarni oko 200 milja kuna, a sto kaze i onaj slovak da je 200 milja kuna spremno za otkup dugova od vjerovnika i za pretvaranje u kapital. Badel ovu godinu posluje pozitivno tj do kraja godine vjerojatno ce imati 20 miliona kuna neto dobiti. ! Ima badel imovinu od 700 miliona kuna. Pa to je ljudi prejeftino. To todoric ooet hoce kao izvuci firmu. Tu senfirmu uopce ne mora izvlaciti. Ovo sto nudi Todoric je APSOLUTNO PREMALO. Za 200 milja kuna kupiti firmu sa stvarnim dugom.od 200 do 400 milja kuna. ( nomjnalno je to 800 milja kuna ali prodaje se po diskontu od 50 i vise posto ) . Imovina firme je 700 mikja kjna i firma radi pozitivno. O cemu vi pricate ? Kakvo spasavanje Badela ?
To je naše novinarstvo. Badel treba partnera i dobiti će ga, jedini problem potencijalnih partnera-kupaca je trenutna jagma za Badelom, znaju oni koliko vrijedi pa od tuda i nervoza.
@renci
Badel je jednom drzava “spasila”… sad se spasavaju prazni djepovi!
@Poaskubidu
Badel treba partnera naravno, da se napokon rijesi drzavnog muzenja, ali ne bas za budi-sto jer to stvarno nema nikakvog razloga za u bescjenje poklanjati takvu kompaniju.