@Frankie
Meni bi isto bila cast… da pokrijem dubiozu ak’ bude islo!
Ali novinari skupa sa političarima će nas dokrajčiti, na meti Oreškovićeve rasprodaje… rasprodaje.. firma jedva preživila krizu i traži partnera a oni o rasprodaji… hebote mi ne zaslužujemo nego bankrot. Najgluplji narod u EU.
“Rasprodaja” vam je nova medijska mantra , kako bi narod okrenuli protiv toga a kojeg su i dosad dobrano okrenuli prema ” ne damo naše ”
Za pročitati i promisliti o ovom malom štivu!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/uto-prodajom-badela-1862-sakrio-bi-se-trag-novca-koji-vodi-politicara-948657
Kad ovaj dnevno piše o sporu “povampirene” države s “jadnim” malim dioničarima jel misli na nas ili Perkovića ? 🙂
Gospodine Ivica, žedni i gladni badelovci Vas čekaju ko ozebli sunce.Nakon godina agonije i oni su zasluzili dobiti najboljeg poslodavca u Rvata.
@Frankie
Nemoj tako nismo žedni, samo smo željni da napokon Badel krene i stigne tamo gdje mu je mjesto i gdje je nekad bio.Bio, dok se “ovce nisu vucima dale na čuvanje” ili dok krava muzara skoro nije presušila.
@Pongy
Ja govorim u ime radnika Badela,a ne dionicara. Mi dionicari koji smo ulazili po 20 i manje od 20 smo spremni ovo prepustit gospodinu Ivici po kunu da firma ponovno krene starim stazama slave i revolucije.
Ivice naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se ime Tvoje,
dođi kraljevstvo Tvoje,
budi volja Tvoja,
kako na nebu, tako i na zemlji.
Kruh naš svagdanji daj nam danas,
i otpusti nama duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
i ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od Zloga!.
Amen
U članku se spominje nekakvih 89 kn po dionici koju bi trebala ATGR isplatiti?
Moramo pricekati da “sjahaju” ovi na adku do 35kn, pa cemo onda vidjeti do kuda to moze potegnuti!
ako probije 35 onda nastupa jagma. ovako je još sve pod kontrolom.
inače… mogu zamisliti kako je Orešković bio dočekan u postrojenjima Badela od strane uprave, mora da su im gaće bile pune. Svaka čast Paneniću. Dole uhljebi.
Uz 200 milja kuna doci do imovine od 700 milja kuna za 2 do 3 godine. Kada platis sve dugove iz poztivno poslovanje badela, kanale prodaje i naravno poticaje dobiti ce badel besplatno. I to je firma koja pozitvno posluje. Ma zapravo ja mislim da bi.bilo najbolje da mi svi platimo todoricu da badel preuzme :).
Jedino steta sto nema eruptivnih izvora konjaka pa ce nesto morati i smisliti. Ali kako mu to i njegovom menadzmentu ne ide najbolje tako cete kupovati brlju boje konjaka po cijeni najfinijeg Remy Martena. A znalci na portalima ce pisati hvalospjeve o uspjehu velikog poduzetnika.