BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lopina

prodati na 30 i ako je očito da će još rasti !? ako se bojiš dokapa po 10 onda ne treba ni ulaziti do te razine. ja ću ipak pričekati do 40 pa tek onda odlučiti. nije mi teško čekati dok sam u plusu posebno što se na onima gde knjižim minus ništa novo ne dešava.

ma Verdi, ljudi gledaju krive stvari… kako im nije jasan prelazak g. Kneza iz Agrokora u Meteor? jel stvarno neki misle da je to slučajno? ključni menadžer napušta g. Todorića i seli u tamo neki Meteor iz Đakova?! s konja na magarca? ne bi išlo!
pa onda neki dan članak u 7Dnevno kako je sve namješteno za Todorića.. pa ljudi, zbrojite dva i dva!
ali ne, žuta štampa veli neki?! da kakve su to novine, te 7Dnevno? pa to i jest vijest (članak) za takve novine! gdje je trebao izaći taj članak, u Glasu Koncila? Ili Istre? na naslovnici Jutarnjeg?

Barem da je clanak izasao na PD, kad vec nema nista na ZSE…

http://www.dnevno.hr/7-2

Badel preuzima Ivica Todoric kako bi se skario trag novca koji vodi dio politicara

Ali novinari skupa sa političarima će nas dokrajčiti, na meti Oreškovićeve rasprodaje… rasprodaje.. firma jedva preživila krizu i traži partnera a oni o rasprodaji… hebote mi ne zaslužujemo nego bankrot. Najgluplji narod u EU.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@PoAskuBidu
Jos vrlo malo toga ima, vecina je vec dokrajcena! Ipak valjda nisu toliko glupsi da i ovaj “dragulj” ubiju i dokrajce.

Pa ovdje je riječ o traženju partnera koji će modernizirati firmu koja je brend samo takav i koja će se konačno osoviti na noge i podizati proizvodne kapacitete i broj radnika a oni fokus stavljaju na rasprodaju, neš ti rasprodaje hebeni FIĆO se prodaje i daj bože da ga netko kupi i restaurira. Dno novinara i politike, u sprezi su svi. Bankrot mama.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

S jedne strane zazivaju kapital a s druge sve mora ostati naše. Luda kuća, adio mare.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Politicari svoje djelovanje upravo i provode preko novinara, pa to je uzas zivi. Netko me neki dan demantirao kad sam napisao da ide “plasiona” s Ivicom…. ali vidim ljudi ne kuze pa su zagrizli mamac.

@Moller

onda nemojte čekati 40 kn ako se bojite Ivice, nego o'ma van!

da se bilo koga, čega bojim, onda bih trgovao na Dolcu s kumicama, jednostavno neću da budem u njegovim dionicama, jer sve što može izvuče u Agrokor
[/quote]
Predsjednik RH Ivica se ne boji. Po njega nikada neće doći “Marica” jer on je gazda a “Marica” je poslušna. Ivica kupuje samo po 1 kunu jer je škrt a istovremeno mora uzdržavati i “maricu” jer je nezasita. Nije ni njemu lako a kamo li dioničarima koji su se svojom nesrećom našli na nepoželjnom Ivicinom terenu. Ledo i Jamnica su druga priča. Te dvije dionice su garancija Ivicinog kreditnog rejtinga zato je u njima dobro biti jer vrijede više od 1 kune, odnosno koliko gazda poželi kredita.

kada se Ivica toga dočepa, biće kuna opet vrijedno

Meni bi bila čast prodati sve što imam gospodinu Ivici po kunu ma koliko izgubio na toj transakciji.Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

ovomu našemu dobrome čoviku, svaki pravi pošteni badelovac, treba prepustiti dionice besplatno bez naknade, da ih on može založiti za kredit po 10%, da bi mogao ostvariti državne poticaje i dalje stvarati gubitke

New Report

Close