BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Moller

onda nemojte čekati 40 kn ako se bojite Ivice, nego o’ma van!

Baš tako treba, kupiti Dnevno i na temelju toga se riješiti dionica Badela. Halooo, tko to tako trguje? Nemojmo ljude bez objave navlačiti na bilo što.

@Pongy
baš suprotno, ako je ovo išlo mene… nikoga ja ne nagovaram na izlazak! pa pogledajte moje postove prije, sve

što se tiče privatizacije, sve se odvija baš kako treba i to vam piše u članku koji, preporučam, kupite novine pa pročitajte! bilo koji privatnik kao vlasnik (bio to Meteor, Slovaci, Todorić…) bolji je od države i državnih namještenika i gubernatora, to odgovorno tvrdim!
i kako god sada loše stanje bilo u Badelu1862 to se preko noći mijenja čim kroz vrata uđe privatni kapital, čiji god on bio!
ta zamislite – oni jednu ‘pakiraonicu’ vode tipa Kalnička nisu mogli voditi profitabilno, a gledajte gdje je sada pod Atlanticom, svaka benzinska pumpa u Nigdarevcu, dućančić u Zgubidancima ju ima
ili pogledajte Jamnicu? ma što da govorim dalje…

@accountant
Naravno da to nije išlo vezano na Vaš post, nikad se ne obraćam direktno nekome kako bi ga uvjerio u svoj stav. Samo sam mislio kako dobar dio dioničara ima loše stavove vezano uz dionice poput belja, vupika itd..
Dakle većina je ovdje godinama zbrajala minuse i još uvijek su daleko na ovim vrijednostima da bi se pokrili.

@accountant
Kalnička je priča za sebe,i svi znamo kako, zašto i kome je i tko to dodjelio.

@Moller

onda nemojte čekati 40 kn ako se bojite Ivice, nego o'ma van!

da se bilo koga, čega bojim, onda bih trgovao na Dolcu s kumicama, jednostavno neću da budem u njegovim dionicama, jer sve što može izvuče u Agrokor

http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-uzlet-badela-crobex-sve-blizi-razini-od-1800-bodova/ar-141452/

@Moller

da se bilo koga, čega bojim, onda bih trgovao na Dolcu s kumicama, jednostavno neću da budem u njegovim dionicama, jer sve što može izvuče u Agrokor
[/quote]

To nije istina. Pišeš gluposti.

@Moller

[/quote]

[/quote]
ti znaš istinu, pa kupuj

@Moller

[/quote]

[/quote]
ti znaš istinu, pa kupuj
[/quote]
I ja imam svoju istinu.Preodao na 30,nisam bježao na više iako je bilo očito da će rasti.Ali čekao sam tih 30 gotovo devet mjeseci.40% dovoljno bez plačanja poreza je sam dionice imao u porfelju prije 31.12.2015.
Mene je bilo strah dokapitzalizacije po 10 pa sam pobjega.A vi hrabri kupujte,to je vaše pravo.
Med i mlijeko teče!Do kada?

@lopina
prodati na 30 i ako je očito da će još rasti !? ako se bojiš dokapa po 10 onda ne treba ni ulaziti do te razine. ja ću ipak pričekati do 40 pa tek onda odlučiti. nije mi teško čekati dok sam u plusu posebno što se na onima gde knjižim minus ništa novo ne dešava.

who dares, wins

Ask se povecava al’ ja naloge ne vidim? Gdje su?

New Report

Close