zar se nije tu nešto oko 15. tog trebalo desiti? ili smo i dalje u sezoni kiselih krastavaca?
Hm… netko opet kupio kalkulator?
nakon onog jučerašnjeg ‘gramzivog’ skupljanja svih dionica do 31,00 kn, u komadu i bez puno pitanja, za mene osobno je ovdje game over, sad samo čekam i gledam.. ako je za tog investitora bilo dobro i po 31 kn, tko sam ja da se pitam?
btw moj je prosjek oko 20 kn 😉
nadam se skorom zasjedanju CERP-a da nas riješi svih dilema
otkup tražbina dvaju financijskih vjerovnika, NLB-a i B2, čime rješavamo založna prava na ključnu imovinu Badela 1862. Kao i sve svoje druge obveze Meteor grupa će i te obveze u cijelosti ispuniti u dogovorenim rokovima.
pretpostavljam da s 26 miliona eura rješavaju i tražbine… koliko bi ostalo za otkup dionica ili kako to već ide?
Dnevno hr?? Haha. Rang Njuz Bara.
Na ZSE nema novosti! Mislim da neki pokušavaju malo štopati rast što je u redu i plaše ljude Ivicom…
ako je Ivica indirektni kupac, a tako miriše, mijenjam taktiku i do 40 idem van, jer će on ovo dovesti vrlo brzo na nivo Belja
@Moller
“Plašiona” dala rezultata. A hoće li pokriti tih 40 kn ulog, i kome?
zanimljiv članak…
uglavnom, osvrću se na gomilu pogrešnih posl. procjena (u najmanju ruku) dosadašnjih uprava Badela1862, svih redom, uključivo sadašnjeg predsj. uprave: od prodaje Kalničkih voda Atlanticu (od nominale 100 kn Kalničke su prodane za samo 5,6 kn po dionici), veza članova uprave s političarima (strankama), o nekim nesavjesnim pokušajima u sadašnjoj privatizaciji (spominje se i Nexus fond!), nabavci poslovnih automobila za menagere… sila toga, ako je i pola istina, nakon što se Badel1862 privatizira, to će biti tiskara novca!!
dobar dio članka je i o (načinu) ulaska države u valsništvo tvrtke, pretvaranjem potraživanja u kapital
navodno je g. teh. premijer Orešković zapitao kako to da Badel1862 posluje tako loše, i sa samo 40% kapaciteta, a nakon što je bio ushićen stanjem (kadrovskim, tehnološkim…) u tvrtci za vrijeme njegovog nedavnog obilaska
a koja je uloga Ivice? kupite Dnevno 😉
sjednica CERP-a navodno 24. kolovoza, požurite – vlakić kreće!