BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

amo to na 40 pa da počnemo o nekakvim realnim ciframa pričati.

Alooo, polako… polako se jez jezi! Ima nas sto bi malo nadokupili, ne treba to brzo gurati gore.

amo to na 40 pa da počnemo o nekakvim realnim ciframa pričati.

Alooo, polako… polako se jez jezi! Ima nas sto bi malo nadokupili, ne treba to brzo gurati gore.
[/quote]
pa mogli ste do sada nakupovati na galone po akcijskim cijenama

@Moller
Pa ja i jesam ali mogu jos. A kad sam dokupljivao cijena je bila manja ali i neizvjesnost visestruko veca. Dakle mozda ili mi se cini da je sad bolhe oko 24 nadokupiti nego prosle godine po 16kn!

@Moller
Pa ja i jesam ali mogu jos. A kad sam dokupljivao cijena je bila manja ali i neizvjesnost visestruko veca. Dakle mozda ili mi se cini da je sad bolhe oko 24 nadokupiti nego prosle godine po 16kn!

jasno, nekima će na 50 biti najizvjesnija, ali to je tako, a mnogi takve već imaju

@Moller
Eeee, sad sam skuzio sto ste htjeli reci. Jesam takoreci i na galone Badela kupio, cca 100lit. pelina i oko 500 butelja! Sad na moru mi nekako korlat dobar!

@Moller
Eeee, sad sam skuzio sto ste htjeli reci. Jesam takoreci i na galone Badela kupio, cca 100lit. pelina i oko 500 butelja! Sad na moru mi nekako korlat dobar!

Izgleda da neki idu kamionom na more. 🙂

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

@Moller

[/quote]
Ma nije to sad za more, to je mislim kroz 5 godina… Pokloni prijateljima, nesto meni nesto rodbini. Moram kao dionicar pokloniti Badel proizvode a koje bi druge mogao?

@Moller

[/quote]
Ma nije to sad za more, to je mislim kroz 5 godina… Pokloni prijateljima, nesto meni nesto rodbini. Moram kao dionicar pokloniti Badel proizvode a koje bi druge mogao?
[/quote]

Svaka čast! Cijenim to! 😉

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

@Moller

[/quote]
[/quote]
šteta je to dijeliti okolo, a kod mene ne može dugo stajati.

who dares, wins

Ne znam jeste li dobro računali, ako ove milijune eura podijelimo samo sa CERP-ovim dionicama, to je 92 kune po dionici, a podjela sa svim postojećim dionicama daje 62 kune. Ali bit će tu još koja pojačana ponuda.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/originalni-i-zestoki-na-europskom-trzistu-tako-se-probija-nimco-brands-liquers/4616327/

..Badel je 1989 prodavao 25 mil boca Brandyja..pa to je bilo 1,1 l na svakog “jugoslovena”..vratit će se opet 89 ta.. 🙂

Ne znam jeste li dobro računali, ako ove milijune eura podijelimo samo sa CERP-ovim dionicama, to je 92 kune po dionici, a podjela sa svim postojećim dionicama daje 62 kune. Ali bit će tu još koja pojačana ponuda.

kojom ste operacijom došli do takvog rezultata,, meni je iznos puno niži, ali sasvim prihvatljiv, jer ovo ne mislim prodavati i plaćati porez, znači negdje 2020, pa koliko bude, vidim da se ovdje vrši ukapanje u rovove, iako su se mnogi već ranije ukopali

New Report

Close