BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dal se zna po kojoj cijeni je preuzimanje?

AKO ga uopće bude…sutra će cijena opet dolje, ako ne već i danas

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Dal se zna po kojoj cijeni je preuzimanje?

AKO ga uopće bude…sutra će cijena opet dolje, ako ne već i danas
[/quote]

Belupo, ne sramoti se više.

Nakon puno susnih godina i poslovanja s gubicima, Badel je donio puno pozitivnih kvartala pa i proslu godinu zavrsio s lijepom dobiti. Naravno da je sada situacija daleko drugacija nego prije par godina kad se islo s dokapitalizacijom koja je zavrsila fijaskom. Veseli me da su se ovaj puta javile kompanije koje mi se cini ozbiljno misle s Badelom prosiriti i svoje poslovanje i ili povezati grupaciju kao sto je nekad bilo. Nemam nista protiv toga da Slovaci budu ti koji bi usli, ali vise bi volio domaceg ulagaca. Sad kad bi sagledali situaciju nas malih dionicara i nasih ulaza, prosjeka itd. postavljam si pitanje danasnjeg rasipanja na asku? Zar su ovi svi “jucer” postali dionicari? Nakon svih tih godina zelim vidjeti kako ce se ovo rasplesti i kako dalje s Badelom misle buduci investitori. Ima jedna stvar koja mi ulijeva pozitivu u sve ovo ali “otom potom”.

Kupac Badela 1862 bit će gazda domaćih žestica

kolega forumaš Belupo se trudi dokupiti jeftinije…
ne budite strogi prema njemu!

kolega forumaš Belupo se trudi dokupiti jeftinije…
ne budite strogi prema njemu!

ode onaj nalog od 3460 komada 🙂

Ne znam baš oko ispuhivanja, nije to jedna ponuda, gužva je velika, poslovanje s dobiti, nominala 100 kuna. Da su dvije ponude u utrci već bi bilo napuhivanje, a ovdje su četiri.

@ingroman
shvaćam ja sve to, samo na ovoj dionici su ulagači vrlo kratkog pamćenja 😉
pa cijena otklizi
zato nam trebaju novinski članci, ‘kačenja’ linkova ovdje i sl.

i ne slažem se s nominalom koju spominjete… kapital je odavno ‘pojeden’
ovdje možemo govoriti samo o budućnosti, o vizijama
i zato me zanima vrlo što će iznjedriti sljedeći dani u smislu objava u medijima o tim vizijama igrača

@accountant

Brend je regionalno značajan i on nije pojeden, inozemni igrač je uključen, sveukupno četiri, treba biti izuzetno zaboravan da bi ga linkovi morali podsjećati svakog dana na činjenice.
Uostalom neka svatko radi kako misli da je najpametnije. Ja čekam i ne zaboravljam što se događa.

Ovdje ce odluka izmedu ovih 4 ponudaca biti vrlo brzo donesena. Sad ostaje pitanje da li ce biti i prava, jer sama ponudena vrijednost moze biti samo trenutno dobra, ali ne mora i dugorocno. Valjda oni koji ocjenjuju i odlucuju o tome vode racuna!

mislim da će g. Markotić vrlo skoro popiti svoj prvi Pelinkovac 🙂

Vaš link …[/url]

@accountant

Brend je regionalno značajan i on nije pojeden, inozemni igrač je uključen, sveukupno četiri, treba biti izuzetno zaboravan da bi ga linkovi morali podsjećati svakog dana na činjenice.
Uostalom neka svatko radi kako misli da je najpametnije. Ja čekam i ne zaboravljam što se događa.

Jučer u Trstu u dućanu, gledam Badelov Pelinkovac se prodaje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close