BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što se može očekivati kroz PSN dokap, promjena nominale na 10 kuna i izdavanje novih 15 milijuna dionica po toj cijeni.

Ili promjena na 50. Vidjet ćemo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@PoAskuBidu

sve točno što ste naveli, sve znamo a ništa se ne zna
ugl. ja navijam za Marinka 😉

ja navijam za 40kn pa tko bio da bio.

who dares, wins

@ingroman

ovo za nominalu po 10 kn držim da ne bude išlo

naime, na GS održanoj 20.8.2011. donesena je odluka, između ostalog, da se tem. kapital prvo smanjuje smanjenjem nominale s 300 na 100 kn; istodobno je kapital povećan za 238,5 mil kn (2.385.510 dionica po 100 kn) čime je država RH stekla 2.065.510 dionica a Kapitalni fond 320.000 dionica, pretvaranjem potraživanja u ulog, dakle po 100 kn svaki
zatim je prošle godine, u javnom pozivu objavljeno da se traži dokap od min 150 mil. kn, a neki (mediji, između ostalog i poslovni.hr) su to tumačili ulaganjem u taj 67,68% državni paket pa bi to ispalo nekih 72,62 kn po dionici
u međuvremenu, od 2012-2014. natukli su novih cca 163 mil kn gubitka, kapital je ‘pojeden’ i otišao u negativan teritorij, no u 2015. a osobito u zadnjem kvartalu, dokazali su da mogu i bolje
osobno sam mišljenja da to vrijedi negdje između 40-50 kn po dionici, pa što više ponuđača vjerujem da ćemo se približiti gornjem rasponu te cijene
pogotovo kad Marinko ‘odreši kesu’ 🙂

Jos jedna prilika za uzeti 100% na danasnju cijenu

….ili izgubiti 50%…..mogla bi biti vjerojatnija opcija…..

Ili je jeftinije pustit da propadne PSN i na poznati način preuzet sve puno jeftinije. Tko je lud dat više, kad su na rubu propasti.

Tko god sto mislio i kalkulirao ali da mi je prosjek danasnja cijena ja bi bio happy!

Vecini je prosjek 40-60 kn

@SeRija
A ovima sto danas ulaze polako?

za sada prosjek 20,14 kn
u tišini se skuplja a daleko je do otvaranja ponuda

ma ne ulazi nitko posebno ne u tišini jer se današnji dan ne može nazvati tišinom. prije galamom izazvanom određenom viješću pa se onda na prazno izvrti koja tisućica. kad bi se aktivirala neka ozbiljna kupnja ovo bi za tren bilo na 30.

who dares, wins

New Report

Close