BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi segmenti bitno poboljšani … rješili se neprofitabilnog posla … smanjili troškove … kor biznis raste…super … još da se nađe dobra udavača i eto veselja.

Svi segmenti bitno poboljšani … rješili se neprofitabilnog posla … smanjili troškove … kor biznis raste…super … još da se nađe dobra udavača i eto veselja.

Čak sada ne treba ni žuriti sa pronalaženjem kupca. Bitno je da Badel raste, evidentno su svi pokazatelji bolji, cijena dionice će uskoro biti znatno viša, a onda će na veselje dioničara i pronalazak partnera biti plodonosniji za sve uključene. Gušt je pogledati financijsko izvješće.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Što nema nigdje vidljivih novaca od BAP-a? Zar je to otišlo free?

Segment promatranja ….da nisu našli kupca…???

http://zse.hr/default.aspx?id=67930
Sukladno čl. 283. st. 1 Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Badel 1862 d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o planu prodaje državnog udjela.

nešto će se desiti samo kad. u glavnom, zadnjih dana trgovina nema veze s mozgom, a to je dobar pokazatelj.

who dares, wins

Danas je dalekovod na redu, ovdje su totalno “glupe” transakcije.

Segment promatranja ….da nisu našli kupca…???

svi lijeni pisat, moram ja: u Vecernjem kazu ‘osim hotela u prodaju ide i Badel, interesa ima’
malo vise o tome kasnije, sad ne stignem…

eto me opet!

dakle nakon ove info: Sjednica UV CERP od 0205 gdje se spominje da ‘je dana informacija o društvu Badel 1862 d.d. u postupku predstečajne nagodbe’, danas u tiskanom izdanju Večernjeg opširnija vijest da u prodaju opet ide Badel 1862 i da interesa ima

Uprava Badela se zadužuje da raspiše natječaj, te da su među interesentima npr. Viro i Marinko Zadro, naravno Kofola (dobro već poznata otprije), čak i jedan od fondova, te jedan zanimljivi privatni investitor
Koji je to fond i koji privatni investitor? Pa kupite Večernji 🙂 ne smijem baš sve prenositi
Ima ih još osim ovih koje sam naveo 🙂

u međuvremenu, kao mali potsjetnik na staru dobru Kofolu ČeskoSlovensko, evo linka: Kofola Q1_16[/url]

interesa ima ali je situacija standardno mutna i kad je tako mali dioničari su tu prvi da nahebu. zato sam samo simbolično zastupljen. tek toliko da se nebi reklo da nisam bio prisutan.
Vaš link …

who dares, wins

Clanak ima vise veze sa Badelom nego Romanom.

M. Sulić: Umorila me Romana, Nijemci će dovršiti taj hotel

Pozdrav

svi smo mi Crobex

interesa ima ali je situacija standardno mutna i kad je tako mali dioničari su tu prvi da nahebu. zato sam samo simbolično zastupljen. tek toliko da se nebi reklo da nisam bio prisutan.
Vaš link …

a ne, na g. Perkovića sad treba gledati u potpuno drugačijem svjetlu
naime, on je isplaćen i može čak i sudjelovati u postupku prodaje državnog udjela, dakle on je sad konkurencija a ne prijetnja jer je vlasništvo riješeno nagodbom

čitajte između redaka, na sjednici CERP-a jučer je dana informacija o Badelu u postupku predstečajne nagodbe; kakva? – takva da je već danas objavljeno u vijestima gore da se uprava Badela zadužuje raspisati natječaj za prodaju pa očito smetnji više nema

ovdje imate zadnji javni poziv za davanje ponuda: Javni poziv za dokap 17032015, u kojem je država tražila minimum 150 mil kuna ulaganja za njezin udjel od 67,68% (to je btw 70,63 kn po dionici) i to odmah po objavi nagodbe s Perkovićem, Bobitom i Dingačem
zatim je javni poziv – natječaj poništen zbog Poništenje javnog poziva 08062015

i sad ide nova priprema javnog poziva a interesenata ne manjka!

evo još jedan potsjetnik kao malo zagrijavanje za sutra, u tom starijem članku mi je zanimljiva veza g. Zadre sa češkim partnerima s kojima je kupio pivovaru u Grudama : Zadro kupuje Badel 1862[/url]

Zadro – Česi – Kofola?
meni je to sve zanimljivo i baš se veselim!

New Report

Close