Budi brza da ti se ne bi dogodilo kao meni,kad je bila cijena oko 640,stavio sam nalog na 700…i zaboravio na njega…[smiley2]
Sigurno je PG kriva!
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
mmstanic: ” Budi brza da ti se ne bi dogodilo kao meni,kad je bila cijena oko 640,stavio sam nalog na 700…i zaboravio na njega…[smiley2] ” Sigurno je PG kriva! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Nije,nije..[smiley2] evo sad mi radi i MOSTich i ATM….vjerovatno i oni čitaju forum….[smiley2]
dali su informacije o izvijescu procurile, ili cijena ovako raste na krilima ocekivanja ???
Ima li tko naznaka o izvijescu ???
jedan trgovacki putnik veli da firma dobro zaradjuje 🙂
koliko ? nemam pojima
isto tak … veli da se spremaju na kupovinu … 🙂
vidjeti cemo do 2009 … tak barem tip veli 🙂
dali su informacije o izvijescu procurile, ili cijena ovako raste na krilima ocekivanja ??? Ima li tko naznaka o izvijescu ???
kako neki ugledni forumashi kazashe… fundamenti
[smiley2]
Kako kaze jedan refren:
“Tko te ima taj te nema
Tko te nema taj te sanja
Tko te sanja taj te ljubi
A ti o tom pojma nemas”
BD62
Badeliška je jedna od rijetkih dionica koje nemam uopče namjeru kapitalizirati. Slijedit će svoje “vodene” kolegice. Pitka voda je “nafta” budućnosti………O ostalom asortimanu da i ne govorimo.
Dugoročno, pa i u kračem periodu što je vidljivo iz priloženog, rasti će cijene dionica prehrambene industrije, očekuje se povečanje cijena hrane i porast broja gladnih u svijetu, amerikanci kao najveći proizvođač hrane već sad planiraju velike površine poljoprivrednog zemljišta pretvoriti u površine prekrivene kukuruznom kulturom koja će služiti ne za prehranu već za proizvodnju pogonskog goriva, čime se smanjuju površine raspoložive za proizvodnju hrane, a o onima koji imaju izvore pitke vode i bave se njezinim flaširanjem i proizvodnjom sokova i drugih pića već pjevaju i vrapci na grani. Sa svime time je povezano i pogoršanje opće sigurnosne situacije u svijetu, a to daje ne težini još jednoj industriji, industiriji oružja. Možda sam ptica zloslutnica, ali ovaj scenario mi se ćini realan, osim ako neki novi tehnički i drugi noviteti to ne riješe i spase situaciju. Dakle Badel, DDJH, Podravka, ZVCV, Belje i sl. idu dalje.
Perković kupio 10000 dionica Badela
Predsjednik uprave Badela 1862, Ante Perković obavijestio je danas Zagrebačku burzu o stjecanju 10.000 redovnih dionica društva. Naime, ponudom trezorskih dionica Badela 1862 od 1. veljače, uprava je ponudila svim zaposlenicima mogućnost kupnje vlastitih dionica iz trezora. Perković je iskoristio ponudu i upisao svih 10.000 dionica. Prijenos navedenog broja dionica proveden je 5. travnja u depozitoriju SDA.
Nakon prijenosa, Perković je vlasnik ukupno 75.453 dionice društva, što čini 10,03 posto temeljnog kapitala društva, stoji u priopćenju. No, prema jučerašnjim podacima iz SDA, Perković posjeduje 8,70 posto temejlnog kapitala Badela. Trezor Badela sada broji 15.302 vlastitih dionica, što čini 2,03 posto temeljnog kapitala.