firma ima jake predispozicije za vrlo dobru prodaju. poslovali sa dobiti, riješili se sudskih sporova , točno onako kako to treba biti. mislim da imaju ozbiljnu zainteresiranu stranku čim su produžili rok do 29.05., tako da bi ove sadašnje cijene mogle biti povijest .
ili nema para na ZSE…ili nema povjerenja u ovu vladu pa nitko ne želi ulagati u dionice jer nevjerojatno je da nakon vrlo dobrog FI za 1Q gotovo da nema interesa za BD62
još ovog perkovića nisu makli iz top 10. izgleda da vlada nema para pa se čeka totalni rasplet i nečija uplata. onaj pejnović u kombinaciji sa ovom k.retenskom vladom je meni toliko rizičan lik da vam to ne mogu opisati. jesu li rekli da će na jesen prodavati državne udjele u končaru, ht-u i td.? evo ljeta a oni ni makac. niko mi ne može reći da se končar ne da prodati…
do 30 nema bog zna koliko dionica. osjeća se neka nervoza, a i kako ne bi kad je rok 29. u petak. meni ovo liči kao najbrže unovčivu zarada na zse trenutno.
Verdi, najbolje za sve je da pričekamo 29.05. pa ćemo onda svi biti “pametniji” a onda neka kupuje ili prodaje tko želi! Nemam potrebe “drukati” niti za dolje niti za gore, ja znam na čemu sam, a bez +70% neću skratiti niti jednu dionicu [emo_palacg]
ma ja sam isti slučaj. ali gledam ovo nabidavanje i to nikad neću moći razumjeti. ako vjerujem u neku dionicu bez pardona opletem po asku i čekam svoju razinu za izlazak. dnevni minus ili plus mi ništa ne znači kad lovim minimum +50%
Uračunavanje je krenulo.
Čestitke na hrabrosti.
a čuj, ako dođe bar jedna ponuda nekog od ovih koji su snimali nedavno badel, moguće da ćemo mi tebi čestitati na hrabrosti kad budeš ulazio na +50 kn [emo_namigusa]