prije koliko dana je bia interes za IMZV pa na kraju ostalo samo na interesu.kao da nasi znaju ista normalno procijeniti i ponuditi
Svi znaju uvjete, naročito bitan onaj o dokaputalizaciji od minimalno 150 milijuna kuna, i uz tu poznatu stavku ima više zainteresiranih, a to je minimalno 50 kuna dokapa po dionici.
Zlatek opet se sramotiš kao i prije dva dana, mislio sam da si naučio lekciju, samo par naloga je do 29 kuna.
@ ingroman
Ne znam tko se sramoti.
Davno sam prošao te faze kad vidim samo ono što želim.
Što ako danas završi ispod jučerašnje? I prosječna bude manja? I volumen bude manji?
I dalje ćeš reči “samo par naloga je do 29 kuna” ?
@ingroman
ako bude dokap po tih 50 kn hoće li kupac dobiti nove dionice ili…? osim toga onda bi trebala ići i javna ponuda po 50 kn za sve dionice?
Jedan od zainteresiranih….
“In 2008 Kofola announced a merger with the Polish lemonade producer Hoop.[1]
The merged company was renamed into Kofola-Hoop S.A. In autumn 2008, the Polish Private Equity fund Enterprise Investors acquired in a Public Tender Offer 42.46% of Kofola-Hoop for approximately € 140 million.”
Znaci da cijela tvrtka ima trzisnu vrijedost oko 330 mil eura…li 2,5 milijarde kuna..!!..
Pozdrav
@ingroman
ako bude dokap po tih 50 kn hoće li kupac dobiti nove dionice ili…? osim toga onda bi trebala ići i javna ponuda po 50 kn za sve dionice?
ako bude vrući, moje će dobiti već na 40[emo_smijeh]
"In 2008 Kofola announced a merger with the Polish lemonade producer Hoop.[1]
The merged company was renamed into Kofola-Hoop S.A. In autumn 2008, the Polish Private Equity fund Enterprise Investors acquired in a Public Tender Offer 42.46% of Kofola-Hoop for approximately € 140 million."
Znaci da cijela tvrtka ima trzisnu vrijedost oko 330 mil eura…li 2,5 milijarde kuna..!!..
Pozdrav
A pogledaj sad još informacije o Tempo Beverages (Izrael). 🙂
"In 2008 Kofola announced a merger with the Polish lemonade producer Hoop.[1]
The merged company was renamed into Kofola-Hoop S.A. In autumn 2008, the Polish Private Equity fund Enterprise Investors acquired in a Public Tender Offer 42.46% of Kofola-Hoop for approximately € 140 million."
Pozdrav
A pogledaj sad još informacije o Tempo Beverages (Izrael). 🙂
[/quote]
Ovo je za njih jeftina poslastica, kvalitetni brendovi i novo tržište, mislim da kraj njih nema šanse nikakav fond.
Dobar FI za Q1 moze Badel prilicno pugurati naprijed! U tom slucaju bi i dionicari osim ovih zaineresiranih za ulaganje dobili bolju sliku kompanije i adekvatnije se ponasali na burzi.
A ja vam baš tvrdim da fond radi u nečije ime i ne treba to umanjivati
Iako Atlantic opovrgava navode iz tiska, gdje ima dima ima i vatre
Nexus samostalno ne ulazi kao strateški. Ako da, rade u nečije ime i račun…
Čitajte između redaka 🙂
Svi se uključili kako ne bi bio opet “fijasko”!
Iz Badela navode kako je, sukladno rokovima iz javnog poziva za prikupljanje ponuda za strateško povezivanje i dokapitalizaciju, završena prva faza od četiri tjedna unutar kojih je provedeno dubinsko snimanje društva.
“Unutar ta četiri tjedna maksimalno smo izašli u susret svim sudionicima u ‘data roomu’ i odgovorili na sva pitanja u skladu s utvrđenom procedurom”, ističu iz Badela.
Napominju i kako je menadžment društva optimističan u odnosu na proces i očekuje ponude do zadanog roka 18. svibnja.
Cjelokupni proces monitorira međuresorna radna skupina u kojoj su predstavnici državnih tijela i ministarstava, navodi se u Badelovom odgovoru.
http://www.poslovni.hr/forum/tema/bd62-badel-1862-dd-655?page=172#post_1597949