I kakve to veze ima ?..Danas je u rasponu od 26 do 30 protrgovano 7000 dionica…Na kupnji u prvih 10 izlozeno 36 000 kn…na prodaji prvih deset 96 000 kn..I sta vam ti podaci trebaju ?..To se sve istog trenutka promjeni ako dodje neka dobra ili losa vijest…Ne opterecujte se takvim brojkama.
Pozdrav
I nema nikakve veze…ljudi pitali, ja stavio što sam vidio. 🙂
pokušaj rušenja je propao, gotovo nikome se ne prodaje dionice firme koja će u pripetavanju uskoro dobiti novog vlasnika
pokušaj rušenja je propao, gotovo nikome se ne prodaje dionice firme koja će u pripetavanju uskoro dobiti novog vlasnika
Ipak je uspjelo rušenje.
Zadnja ista kao jučer?!?
Prosječna 28, a isti na kraju priprema kupnju za sutra rušenjem na kraju, kao i jučer.
Prosječna današnja 3 kune veća.
tomo7
Vidit ćeš kad se povuku dnevni kočioni nalozi što je gotovo, kao i jutros.
najbolje me ide kad ugasim komp. samo sad više ne znam gdje da se stavim na ask… malo me pohlepa pere. valjda je to dozvoljeno?
bitno je napuniti portfelj prije nego objave tko je sve obavio dubinsko snimanje badela jer tada će biti novi val rasta…kad objave tko je predao ponude, ide još jedan val rasta….a ako ponude budu u skladu s očekivnjima (prema 50 kn) ići će i treći val. naravno bit će između toga i trejdanja, ali mislim da se ovih cca. 25 kn postavlja kao neka donja granica za sljedećih mjesec dana
znači 4 ponude očekujemo, ulaganje bar 150 milijuna kuna u novcu u temeljni kapital itd… [emo_novac]
http://m.tportal.hr/biznis/378638/Cesi-Makedonci-i-Izraelci-bacili-oko-na-Badel-1862.html
znači 4 ponude očekujemo, ulaganje bar 150 milijuna kuna u novcu u temeljni kapital itd… [emo_novac]
http://m.tportal.hr/biznis/378638/Cesi-Makedonci-i-Izraelci-bacili-oko-na-Badel-1862.html
osim zadnje rečenice, sve djeluje tako impresivno, da bi već danas mogla na tih vaših 50kn, znakovito je i to da je T-portal već nekoliko puta preuzimao ulogu službenog glasila ZSE u ovakvim slučajevima, što nikako ne znači da ne treba ovdje trgovati[emo_smijeh]
Zar navedeni ponuđači nisu po ukusu dioničara?