BD62 (Badel 1862 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BD62 (Badel 1862 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S obzirom da je imao pravomocnu odluku suda o obavezi drzave da mu isplati 15 mil ovako bi se reklo da su svi dobro prosli.
10 mil za 50ak tisuca dionica 🙂
Jedino sto ovakve objave ne mogu biti poslovna tajna posto se radi o dionicarima Badel je d.d. i Hanfa , ZSE na ovakvo sto moraju trazit ocitovanje uprave i vecinskog vlasnika.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Anto Perković više nije dioničar Badela 1862, ocu i sinu isplaćeno između 10 i 11 milijuna kuna!

Slabo komentara na ovu nepotvrđenu vijest!

Anto Perković više nije dioničar Badela 1862, ocu i sinu isplaćeno između 10 i 11 milijuna kuna!

Kako je moguće ako je ova spomenuta vrijednost točna da su Perkovići pristali na to? Pitanje je koliko je ovo fer naknada?

Lopina, tako gledajući mogla je država dati i 20kn po dionici. Ali,Ali Perković ima dionice od “pamtivijeka” od vrijednosti višestruko većih nego što je 200kn. Dakle ulaskom u spor s državom, ili država s Perkovićem udjeli se nisu skraćivali, pa na kraju i sud je dosudio veću vrijednost. Ipak jedino je dobro da više “valjda” nema kostura u ormaru Badela!

Bilo je i za očekivati ovako sramežljivo trgovanje danas!

još je manje od mjesec dana do isteka roka za predaju ponuda. ima li nekih šuškanja o mogućim ponuđačima?

Ignore: KressoM, delux

ja ne bi šuškao prije 40 kn ništa.

who dares, wins

Ima dosta malih dionicara koji su skupili nesto dionica na malim razinama i sada ih se pomalo rjesavaju, a poslije toga ce zasuskati… Sad ce poceti skupljanje od malo jacih igraca!

Dok ne budu milijunski prometi vrijednost će ostati “zakopana” na ovih 20-tak kuna. Dakle jedino veća potražnja može Badel podignuti, a bilo bi i vrijeme jer su svi uvjeti ispunjeni za “pametnu” dokapitalizaciju, ali svakako ne po 10kn kako mnogi nagovještavaju…

ako interes bude u skladu s najavama, moguće da potegne i na 40-50 kn. danas se opet nastavlja skidanje prodaje pa da vidimo dokle će danas povući

Ignore: KressoM, delux

Uravnoteženje tek na 29,08, a do tamo i nakon toga praznina. Prosjek za dokap je oko 48 kuna.

za sada prvi veći nalozi na 50-ak kuna.. no to se lako promjeni, u sekundi, na Crobex-u

New Report

Close