Mislim da je ovakvo trgovanje,bez blokade trgovanja,pogodovanje informiranim.
Nešto su dogovorili sa Perkovićem,nešto sa PZ Dingač,nešto sa Mostarom,samo 300 mil kn u pitanju.
Sramota za ZSE!!!!
To je istina, samo sam mislio da je to još jedan natječaj u nizu koji ne prolazi, međutim ova obavijest o nagodbama otvara put kupcu da postane lider na tržištu bez raznoraznih zavrzlama
Mislim da je ovakvo trgovanje,bez blokade trgovanja,pogodovanje informiranim.
Nešto su dogovorili sa Perkovićem,nešto sa PZ Dingač,nešto sa Mostarom,samo 300 mil kn u pitanju.
Sramota za ZSE!!!!
opa kume ja u plusu ni kriv ni dužan. kako god okreneš ovo ti je sigurnije od onih staklenika. a 2 dana burzu nisam ni pratio. nema tu informiran ili ne informiran. to ti je šesto čulo za burzu samo što ti je onaj glavni senzor pregorio. [emo_namigusa]
Samo upućene i dugogodišnje dioničare Badela molim za komentar.
Kako je Badel riješio preko 400mil duga? Dakle Bobita Co d.o.o., tražbine u iznosu od 229 milijuna kuna, zatim PZ i vinariju Dingač s Pelješca. Te na kraju koliko je ubrao Perković koji više nije dioničar Badela a svoj udio od 53274 dionice sigurno nije dao po 20kn.
“Iako je pristiglo sedam ponuda, među kojima i neke od vrlo ozbiljnih multinacionalnih kompanija iz industrije pića, sve je okončano neuspjehom zbog medijskih istupa Ante Perkovića u kojima je tvrdio kako većinski udjel u Badelu nema država, već on i njegovi partneri.”
Sada tih prepreka vise nema. Ja tipujem na Podravku, iako ne znamo tko se sve moze umjesati.
@LeoNT
Dobro razmišljanje… Vrijednost dokapa nije prevelika, ima jedna kompanija u expanziji a i vodu voli… istina voda nije “piće”! Politički je čvrsto etablirana! Možda potencijalni ponuđač!
Perković je u velikoj prednosti, nagodba je sigurno po daleko višoj cijeni od burzovne, ima računa opet kupovati
Zadro je kupnjom Dalmacijavina krenuo u konsolidaciju u branši, to mu je bio prvi korak, slijedeći je Badel..